Wie zijn wij

De mensen achter deze webwinkel zijn Bram, Jennie en Evelien de Wolf.

De kracht van wat de natuur ons biedt is indrukwekkend. Natuurgeneeskunde met al haar mogelijkheden heeft ons hart geraakt. We werken er dagelijks mee in onze praktijk en in de winkel. Een in jaren van studie en ervaring opgebouwde hoeveelheid kennis helpt om onze klanten op een goede manier te adviseren.

Bram is als natuurgeneeskundige vooral werkzaam in de praktijk, Jennie en Evelien dragen zorg voor een goede dienstverlening in de winkel en webwinkel.

Op deze webwinkel bieden wij een uitgebreid assortiment dat snel bij u thuis wordt bezorgd. Wij leveren namelijk uit voorraad. De natuurgeneesmiddelen die u hier vindt hebben orthomoleculaire samenstelling, fytotherapeutische- of homeopathische bereiding. Verder werken wij ook met gemmotherapie producten. TeamfotoVeel supplementen hebben als ingrediënten ook etherische olie; plantenextracten die via destillatie worden gewonnen. De naam aromawinkel.nl hebben wij gekozen in de tijd dat wij daarin heel actief waren.

Etherische olie wordt in Nederland niet zo vaak inwendig gebruikt. In België en Frankrijk is dat heel gewoon. Deze aroma-olie is hoe dan ook geweldig om van te genieten als u het verdampt. Zo werkt het bij voorbeeld op luchtwegen, binnenklimaat en het zenuwstelsel. Ook in massageolie of badolie is het heel fijn om te gebruiken.

Al onze producten zijn van natuurzuivere kwaliteit op zeer hoog niveau. Wij delen in ons werk een basis van waarde: eerlijk, oprecht, toegankelijk, deskundig, menselijk en respectvol. Daar staan wij voor in, zo werken wij. Wij streven naar eerlijk zaken doen. Vlot en efficiënt zoals het hoort bij internet en toch houden wij het graag persoonlijk.

aromawinkel.nl is onderdeel van Homeotheek v.o.f., gevestigd in de binnenstad van het Zeeuwse stadje Goes.
Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van koophandel
onder nummer: 58727930;
Ons BTW nummer is: NL853156153B01.