Retourneren

U begrijpt vast dat u niet alle artikelen kunt terugsturen.

Heeft u het product uitgepakt en bent u er niet blij mee? Dan kunt u ons binnen 14 dagen na ontvangst daarvan op de hoogte stellen via de mail of per telefoon op nummer 0113-250950 . U heeft daarna 14 dagen de tijd om uw product(en) te retourneren. We sturen u als u wilt een nieuw product of u ontvangt uw betaling inclusief verzendkosten binnen 10 dagen terug. "Daarom" accepteren we ook als reden. Verzendkosten voor de retourzending in geval van herroeping zijn voor uw eigen rekening.

Wel retourneren: ongebruikte aromaverdampers en alle overige artikelen met gesloten, onbeschadigde en verzegelde verpakking.

Niet: artikelen die beschadigd of incompleet zijn. Als een verpakking niet verzegeld is en het gaat om (etherische) olie, huidverzorgingsproducten of voedingssupplementen dan is terugsturen om hygiënische redenen niet mogelijk. Bijvoorbeeld Peapure en Peaplex kunnen niet retour.

In alle andere gevallen kunt u via het contactformulier of per e-mail doorgeven wat u wilt retourneren. Pak het netjes in en stuur het terug naar ons adres. Wij controleren bij ontvangst op bovenstaande spelregels en restitueren de waarde van de betreffende artikelen. Daar worden geen kosten voor gerekend.