Pranarom - Aromawatch

Pranarom - Aromawatch
€ 7,70
€ 3,95
Artikelnr: 444
Merk: Pranarôm
Kleur

Pranarom - Aromawatch (1stuk)

Nieuwe uitstraling en super handig!

Een aroma armband, in leuke speelse en kindvriendelijke uitvoeringen. Speciaal in te zetten voor het verjagen van insecten, dat is handig met het zomerse weer en de vakantie voor de deur. Maar naast deze functie kan de armband o.a. ook ingezet worden bij een stressvolle situatie, ook wanneer je kindje misselijk is of pijn in de maag heeft. Dat is dan weer handig met reisziekte!

Tips voor olie
Muggen: Citroeneucalyptus of verstuif gedurende 1 seconde de Antimuggenspray op het steentje
Tijdelijke stress: Pomerans, Echte lavendel, Roomse kamille
Spijsverteringsproblemen, misselijkheid: Pepermunt

Wat zit er in en hoe werkt het?

Een armband in de kleur naar keuze (blauw, roze, oranje) wordt met 2 keramische steentjes geleverd. Werkt heel gemakkelijk: druppel 4 à 5 druppels olie op het steentje dat in de armband zit, even wachten tot de olie in het steentje getrokken is en geniet! De armband is gemaakt voor de kinderpols maar kan ook worden bevestigd aan een tas, het hoofdeinde van een bed, een kinderwagen, een tent, enz…

Let op:

- Na het baden het steentje opnieuw impregneren met olie;

- De armband pas omdoen nadat de olie volledig door het keramische steentje is geabsorbeerd.

- Buiten bereik van jonge kinderen houden;

- Het geïmpregneerde steentje niet aanraken met de vingers, niet opzuigen, niet inslikken.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Ecologische en biologische producten van Pranarom zijn uit de Biologische Landbouw afkomstig en gecertificieerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Certisys)

Pranarôm is een vooraanstaande onderneming in deskundige in wetenschappelijke aromatherapie en werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme, een onderzoeker en aromatherapeut bekend om zijn innovatieve werk in chemotype onderzoek.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is opgeleid als apotheker en heeft een passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm haar naar een internationale toppositie geleid en zo de missie van wetenschappelijk onderzoek een brede basis bezorgd. Dankzij de passie voor essentiële oliën, heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie wereldwijd bevorderd, met de nauwkeurigheid welke dat vereist.

Merk Pranarôm
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk