Vitakruid - Zink Methionine en Koper

Vitakruid - Zink Methionine en Koper
€ 13,50
€ 12,15
Artikelnr: 1024
Merk: Diversen

Vitakruid - Zink Methionine en Koper
Zink en Koper zijn betrokken bij de opname en de acties van vitamines, en dan vooral die van het B-complex. Zink is een onderdeel van een groot aantal enzymen die betrokken zijn bij vertering en stofwisseling en ondersteunt het immuunsysteem

Adviesdosering:
Tenzij anders voorgeschreven, 1 capsule bij voorkeur ’s avonds bij avondmaaltijd tenzij anders is voorgeschreven. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Hiernaast bevelen wij dan ook een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten met onder andere Multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud:
90 capsules

Let op:

- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- zonder overleg met een deskundige de aanbevolen dosering niet overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden.

Ingrediënten
:
Zink monomethionine, hypromellose (capsule), dicalcium fosfaat (vulstof), microkristallijn cellulose (vulstof), koper gluconaat, magnesium stearaat (anti klontermiddel)
Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, conserveermiddelen, kunstmatige smaak- of kleurstoffen (vegetarisch tablet, bevat geen stoffen van dierlijke oorsprong)

Samenstelling van 1 capsule:

Zink (als 157 mg zink-L-monomethionine) 30 mg 300%*
Koper (gluconaat) 2 mg 200%*
* Referentie-inname


Merk Diversen
Vorm Capsules
Inhoud 90 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk