Trenker - USA 300

Trenker - USA 300
€ 40,10
€ 36,10
Artikelnr: 633
Merk: Trenker

USA300 van Trenker

Het kraakbeen is een bindweefsel dat gelegen is aan het uiteinde van de beenderen. Ter hoogte van het gewricht vormt het kraakbeen een scheiding tussen de beenderen om te vermijden dat ze tegen elkaar wrijven. Het kraakbeen gedraagt zich als een spons die het synoviaal vocht absorbeert als het gewricht in beweging is om zo de schokken te absorberen. Het kraakbeen is opgebouwd uit drie hoofdbestanddelen: 70 tot 80% water, 10 tot 15% proteoglycanen en 10 tot 15% collageen.

Het is belangrijk om een goede kwaliteit van het kraakbeen te behouden. Dit voorkomt stramme- of zelfs pijnlijke gewrichten.

USA300 bevat onverzeepbare resten van avocado en soja olie in een ideale verhouding met elkaar. Dit product is dan ook een mooie aanvulling op de bestanddelen van kraakbeen.

Gebruiksaanwijzing: Tenzij anders voorgeschreven, 1 capsule per dag.

Naast dit product bevelen wij een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten met daarin onder andere Multi Vital Forte, Vitamine D3 en Omega-3 capsules.

Inhoud: 90 capsules


Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Let op:

- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter

- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;

- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;

- koel en droog bewaren;

- buiten bereik van kleine kinderen houden;

- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.


Ingrediënten:

Onverzeepbaar extract van avocado- (Persea gratissima) (1/3) en soja-olie (Glycine max (L. ) Merr.) (2/3) aan 30% fytosterolen: 300 mg.

Vulmiddel: microkristalijne cellulose.

Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

Capsule: hypromellose, titaniumdioxide (E171 – kleurstof).

Merk Trenker
Vorm Capsules
Inhoud 30 stuks, 90 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk