Trenker - NC2

Trenker - NC2
€ 60,65
€ 54,60
Artikelnr: 636
Merk: Trenker

Trenker - NC2
Met collageen voor de celopbouw van zachte weefseldelen

Natief collageen wat in dit unieke product is verwerkt draagt bij aan de ondersteuning en mogelijk herstel van tussenwervelschijven, gewrichtskapsel e.d.

Kraakbeen is een soepel en elastisch bindweefsel ter hoogte van de gewrichten. Dankzij de specifieke mechanische eigenschappen kan het schokken opvangen en wordt een goede werking van de gewrichten verzekerd. Kraakbeen bestaat uit talrijke structurele moleculen zoals type II-collageen. Met de tijd kan slijtage aan het kraakbeen leiden tot gewrichtsproblemen en een hinderlijk gevoel, waardoor uw mobiliteit kan worden ondermijnd. In sommige gevallen kan dit uitgelokt zijn door een immuunrespons tegen eigen type II-collageen. Veel studies hebben uitgewezen dat aangeboren collageen een essentiële rol speelt bij de ondersteuning van de gewrichten.

Nadat de intacte structuur van het collageen in het darmkanaal is gedetecteerd, kunnen afweercellen die zich in de 'Peyerse platen'7-9 bevinden, migreren naar de gewrichten en kunnen ze de aanval van het afweersysteem op het collageen in het kraakbeen10 afzwakken. Dit desensibiliseringsproces wordt ook orale tolerantie10 genoemd. Type II-collageen, dat aanwezig is in NC2, wordt verkregen dankzij een uniek proces op lage temperatuur waarmee de originele structuur die onmisbaar is voor zijn doeltreff endheid, behouden kan blijven.

Gebruiksaanwijzing:

Tenzij anders aanbevolen 1 capsule een half uur voor het ontbijt innemen

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud: 

90 capsules

Let op:

- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten:

Vulstoffen (Maïszetmeel, Gepregelatiniseerd zetmeel), Capsule (Gelatine), Collageen (type II), Vitamine C (natriumascorbaat), Antiklontermiddel (Colloïdaal siliciumdioxide), Kleurstof (Titaandioxide)

NC2 is een 100 % natuurlijk, hooggedoseerd voedingssupplement zonder bijwerkingen

Samenstelling:

- 40 mg Collageen levert 10 mg Native Collageen type II (niet gedenatureerd)
- 12 mg Vitamine C (natriumascorbaat)

Merk Trenker
Vorm Capsules
Inhoud 90 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk