Smart Vital - LTO3

Smart Vital - LTO3 Original en Smaakloos
€ 39,50
Artikelnr: 709
Merk: LTO3
Soort

Smart Vital - LTO 3 Original en Smaakloos
LTO3 is een 100% natuurlijk product met zeer zuivere en hoog kwalitatieve, ecologische ingrediënten. Het is oorspronkelijk afkomstig uit Canada. Het wordt door steeds meer mensen met groot succes, voor uiteenlopende klachten gebruikt. 

De 3 hoofdingrediënten in LTO3 zijn L-Theanine, Sementis complex en Blauwe Glidkruid. Deze ingrediënten bij elkaar, zorgen samen in de juiste dosering, voor een synergetisch effect. Dit betekent dat zij elkaars werking versterken.

LTO3 dankt zijn bijzondere werking en exclusiviteit voornamelijk aan Sementis. Dit is een zeer hoog kwalitatief ecologisch ingrediëntencomplex met uiteenlopende positieve eigenschappen voor het lichaam. Het bevat naast zeer zuivere Viskuit van wild gevangen Atlantische haring, ook vitamine C, zink, selenium en L-arginine-rijke polypeptiden. De gebalanceerde samenstelling van Sementis maximaliseert de biologische beschikbaarheid van actieve verbindingen en levert hierdoor een sterk synergetisch effect.

Zowel kinderen als volwassenen ondervinden vaak problemen met concentratie als gevolg van een aandachtsstoornis. Soms is daar een diagnoze voor en soms niet. Van LTO3 is uit onderzoek bekend dat het de hersenfunctie ondersteunt. Er zijn geen bijwerkingen bekend.

Adviesdosering:

Bij een lichaamsgewicht van minder dan 45 kilo: 2 capsules per dag
Boven de 45 kilo: 3 capsules per dag
’s morgens 10 minuten voor het ontbijt innemen met water of thee

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten met onder andere Multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules. Het Junior extra concentratie Vitaliteitspakket bevat LTO3.

Inhoud:
90 capsules
Original: ZI nummer: 15855015

Let op:
- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten:

L-Theanine uit glutaminezuren, natuurlijke extracten van viskuit (Sementis*) met daarin 21 - 31% als antioxidant werkend zee-DNA, Blauwe Glidkruid (Scutellaria lateriflora – alleen bovengrondse delen, Pullulan (Capsule), anti-klontermiddel magnesiumstearaat


Samenstelling per 2 capsules:

- 200 mg L-Theanine
- 200 mg Viskuit 
- 100 mg Blauwe Glidkruid

Merk LTO3
Vorm Capsules
Inhoud 90 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk