Pranarom - Insectenspray

Pranarom - Insectenspray
€ 19,25
€ 17,30
Artikelnr: 464
Merk: Pranarôm
Biologische insectenspray - Pranarom (100 ml)
Deze spray gebruikt u op uw kleding of in de ruimte waarin u zich bevindt. De essentiële oliën in dit product houden Europese en tropische muggen, bijen en wespen op afstand. De spray is 7 uur werkzaam, ideaal voor een lange zomeravond of een goede nachtrust dus!

Wat zit er in en hoe werkt het?
Dit natuurlijk, aangenaam geurend mengsel is samengesteld uit de essentiële oliën van citronella, geranium, lavendel, citroeneucalyptus en Citriodiol® die bekend zijn omwille van hun afstotende eigenschappen.

Gebruiksaanwijzing:
- In de lucht : verstuif gedurende 8 seconden voor een ruimte van 30 à 60 m3 (12 à 24 m²), te herhalen om de 7 uren;
- Op textiel (gordijnen, kledij,…) : te verstuiven op een afstand van 20 cm, te herhalen om de 7 uren;
- Kinderen jonger dan 1 jaar en zwangere of borstvoeding gevende vrouwen: verstuiven in hun afwezigheid, 30 minuten vóór hun terugkeer in de kamer. :

Ingrediënten:
100% biologische essentiële oliën: Echte Lavendel, Citroeneucalyptus, Palmarosa, Lemongrass, Tea-tree, Citronella van Madagaskar, Rozengeranium Egyptische, Kruidnagel, Gember
+ Citriodiol® een doeltreffend natuurlijk actief bestanddeel - stof uit Eucalyptus citriodora.

Let op:
- Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 1 jaar;
- Niet voor inwendig gebruik;
- Contact met ogen vermijden;
- Buiten bereik van jonge kinderen houden;
- Beschermen tegen direct zonlicht en hitte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Ecologische en biologische producten van Pranarom zijn uit de Biologische Landbouw afkomstig en gecertificieerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Certisys)

Pranarôm is een vooraanstaande onderneming in deskundige in wetenschappelijke aromatherapie en werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme, een onderzoeker en aromatherapeut bekend om zijn innovatieve werk in chemotype onderzoek.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is opgeleid als apotheker en heeft een passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm haar naar een internationale toppositie geleid en zo de missie van wetenschappelijk onderzoek een brede basis bezorgd. Dankzij de passie voor essentiële oliën, heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie wereldwijd bevorderd, met de nauwkeurigheid welke dat vereist.
Merk Pranarôm
Type Biologisch, Muggen
Vorm Vloeibaar
Inhoud 100 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk