Bonusan - MSM

Bonusan - MSM
€ 26,10
€ 23,50
Artikelnr: 168
Merk: Bonusan
Inhoud

MSM 1000 mg van Bonusan
De vitaliserende kracht van IJslandse zwavelbronnen is wereldberoemd. Bonusan MSM 1000 mg is een unieke zwavelformule, van zuiver organische oorsprong.
De vele lichaamsprocessen waarbij zwavel betrokken is, functioneren dan minder goed, wat op den duur allerlei degeneratieverschijnselen tot gevolg heeft. Bij tekorten worden de weefsels minder flexibel, met als gevolg: verstijving van spieren, vermindering van de stootkussenfunctie van kraakbeen, de vorming van rimpels in de huid en de afname van de elasticiteit van longweefsel, hart- en bloedvaten.

Trefwoorden:

- collageen
- bindweefsel
- kraakbeen
- artrose
- hart- en bloedvaten elasticiteit

Gebruiksaanwijzing:
Dagelijks 1 tot 3 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Tijdelijk kan de dosering tot 4 of meer tabletten per dag worden verhoogd. Daarna kan met een onderhoudsdosering van 1 tot 3 tabletten per dag worden volstaan. Bij hoge doseringen is het raadzaam de dosering langzaam op te bouwen.

Dagelijks 1 tot 4 maal 2 maatlepels, opgelost in water of vruchtensap innemen. Eén afgestreken maatlepel komt overeen met ongeveer 0,6 gram poeder. Het is belangrijk de inname zo veel mogelijk over de dag te spreiden om een evenwichtige opname te krijgen. Een maatlepel is bijgesloten.

Hiernaast bevelen wij een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten o.a. met Multi Vital forte, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud:
120 tabletten of 250 gram poeder

Let op:

- bij aanvang van het gebruik van MSM kunnen gastrointestinale klachten (o.a. darmkrampen, lichte diarree) voorkomen. Door de inname van MSM meer over de dag te spreiden of de dosering te verlagen en geleidelijk weer op te bouwen woren deze klachten in het algemeen verholpen. Een soortgelijk advies geldt wanneer zich typische verschijnselen voordoen van een gebrekkige leverontgifting;
- risico van overdosering in de aangegeven dosis is afwezig;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten:

Bevat per tablet:
Methylsulfonylmethaan (MSM) 1000 mg
Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, cellulose (HPC), magnesiumstearaat.
Gegarandeerd vrij van: GMO, gluten, lactose, gelatine, toegevoegde saccharose, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bevat per 2 afgestreken maatlepels circa
Methylsulfonylmethaan (MSM) 1200 mg
Hulpstoffen: geen.
Gegarandeerd vrij van: GMO, gluten, lactose, gelatine, toegevoegde saccharose, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Merk Bonusan
Vorm Poeder los, Tabletten
Inhoud 120 stuks, 250 gr
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk