MasQuelier's - Anthogenol

MasQueliers - Anthogenol
€ 34,95
€ 31,45
Artikelnr: 867
Merk: Diversen
Inhoud

MasQuelier's - Anthogenol
Voor een goede kwaliteit van de bloedsomloop

Bij MasQuelier's geloven we niet in de eeuwige jeugd. Ouder worden hoort bij het leven, er is geen eenvoudige oplossing waarmee je het verouderingsproces kunt stoppen. Wat je wél kunt doen, is actie ondernemen om je vitaliteit te behouden. Met Anthogenol leg je de basis voor een gezond en actief leven en kun je vol energie de toekomst tegemoet.

De tijd hou je niet tegen. Hoe ouder je wordt, hoe meer je ervan merkt. Met de jaren gaat de kwaliteit van je bloedsomloop achteruit en voel je je minder vitaal. Rimpels, verminderd gezichtsvermogen, vermoeidheid, stijve spieren; het zijn maar een paar symptomen van verouderende bloedvaten.

Om gezond ouder te kunnen worden, is een gezonde bloedsomloop noodzakelijk. Benen, organen, ogen en huid; elke vezel in je lichaam is gebaat bij een goede doorbloeding. Een optimaal werkend vatenstelsel staat garant voor een snelle afgifte van voedingstoffen en biedt een krachtige bescherming tegen vrije radicalen. Een goede doorbloeding borgt en verzorgt – dat is de kracht van Anthogenol.

Adviesdosering:
Tenzij anders geadviseerd, neem 30 minuten voor de maaltijd 1 of 2 maal daags 2 capsules in met een glas water.

Inhoud:
60 of 120 capsules

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Let op:

- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter

- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;

- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;

- koel en droog bewaren;

- buiten bereik van kleine kinderen houden;

- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

- bij gebruik van bloedverdunners advies vragen

Ingrediënten:

Per 2 capsules
MASQUELIER’s® Original OPCs 75mg
MASQUELIER’s® French Pine Bark Complex 25 mg

Vulstof (microkrystallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose), monomere en oligomere flavanolen en polyfenolen uit Vitis vinifera pitten, kruidenpreparaat uit Franse Pinus maritima schors en anti-klontermiddel (magnesium stearate).

MasQuelier's

Bij MasQuelier's doen we niet aan cosmetische oplossingen. Goed leven gaat verder dan er goed uitzien. Daarom richten we ons op de bron. Met natuurlijke supplementen zorgen we voor een optimale ondersteuning van de bloedcirculatie. Daarmee leggen we de basis voor een optimaal functionerend systeem. Dat merk je. Dat voel je. En dat zie je uiteindelijk ook.

MasQuelier's komt voort uit een revolutionair idee. Vijfenzestig jaar geleden ontdekte de Franse plantkundige Jack Masquelier hoe je zeldzame krachtstoffen uit planten kunt isoleren en bewees hij het positieve effect van deze stoffen op onze gezondheid.

Merk Diversen
Vorm Capsules
Inhoud 60 stuks, 120 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk