Bonusan - Magnesium citraat 150 mg plus

Bonusan - Magnesium citraat 150 mg plus
€ 19,20
€ 17,30
Artikelnr: 234
Merk: Bonusan
Inhoud

Magnesium citraat 150 mg plus - Bonusan
Magnesium is één van de belangrijkste mineralen in ons lichaam en is betrokken bij meer dan 300 enzymatische processen. Zo is er zeer veel wetenschappelijke onderbouwing voor het feit dat magnesium bijdraagt aan een evenwichtige elektrolytenbalans, een normale energiestofwisseling, een normale spierfunctie, normale eiwitsynthese, de werking van het zenuwstelsel, een normale psychologische functie en het behoud van normale botten en tanden. 

Citraat wordt zeer goed opgenomen door het lichaam en heeft als voordeel dat er veel elementair magnesium in een kleinere tablet past. De B6 in Magnesiumcitraat 150 mg plus ondersteunt de werking van magnesium op het gebied van energievoorziening naar de spieren en de vermindering van vermoeidheid.

Gebruiksaanwijzing: Tenzij anders voorgeschreven dagelijks 1 tot 3 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Voorgeschreven dosering niet overschrijden.

Inhoud: 60 of 120 tabletten

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Let op:

- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter

- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;

- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;

- koel en droog bewaren;

- buiten bereik van kleine kinderen houden;

- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

- bij diarree als gevolg van overdosering verdwijnt deze met het verlagen van de ingenomen dosis;

Ingrediënten:

Per tablet:
Magnesium (als -citraat) 150 mg
Vitamine B6 (als pyridoxine-HCl) 3 mg

Hulpstoffen: Vulstof (microkristallijne cellulose), glansmiddel (HPMC, MCT-olie), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).
Gegarandeerd vrij van: GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Merk Bonusan
Vorm Tabletten
Inhoud 60 stuks, 120 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk