Orthonat - Magnemar sport

Orthonat - Magnemar sport
€ 44,80
€ 40,30
Artikelnr: 996
Merk: Orthonat

Magnemar sport speelt een rol in de energiehuishouding, ontspanning en het spiergebruik.
Bij een sporter kan een tekort aan magnesium zijn prestaties doen dalen en de oxidatieve belasting van de spieren verhogen. De mechanismen van de spiersamentrekkingen kunnen worden beïnvloed, waardoor gespannen spieren ontstaan. Spieren die te weinig magnesium krijgen, werken minder goed. Er kunnen dan moeheid bij inspanningen, en zelfs krampen of spasmen optreden. Het recuperatievermogen na de inspanning kan eveneens aangetast zijn.

Bevat ook Vitamine C, B6 en Taurine. Vitamine B6 ondersteunt de rol van magnesium in de vermindering van kortstondige vermoeidheid, in het energetisch metabolisme, het normaal functioneren van het zenuwstelsel. Daarnaast bezit deze vitamine nog andere functies: in het opnemen en benutten van proteïnen en van de voorraadenergie in de spieren (glycogeen). In de vorming van rode bloedcellen en dus ook in het goed functioneren van het immuunsysteem is deze vitamine eveneens betrokken.
Taurine is een aminozuur dat bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress, in het energiestofwisselingsproces, en het helpt zoals magnesium en vitamine B6 vermoeidheid te verminderen.

Trefwoorden:

- kramp
- spanningen in het lichaam
- obstipatie
- bij intense inspanning
- sporten
- stressvol leven
- stemmingsproblemen
- moeheid
- vermoeidheid
- osteoporose
- slapeloosheid

Gebruiksaanwijzing:
Tenzij anders aanbevolen 1 x per dag 1 capsule tijdens de maaltijd innemen.
Hiernaast bevelen wij natuurlijk een goede basisvoeding aan. Aanvulling met het basispakket van Bonusan: Multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 olie.

Inhoud:
90 capsules

Let op:

- risico van overdosering in de aangegeven dosis is afwezig;
- koel, donker en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten per capsule:

510 mg magnesium van mariene oorsprong waarvan 300 mg magnesium (magnesiumoxyde, magnesiumhydroxide, magnesiumcarbonaat, magnesiumsulfaat, magnesiumchloride, 80% RI), 120 mg taurine, 80 mg vitamine C (natrium-L-ascorbaat, 100% RI), 33 mg van gestabiliseerde ubiquinol poeder, 10 mg van superoxide dismutase (15000 IU/g) uit meloen (Cucumis melo L.), 2 mg vitamine B6 (pyridoxinechlorhydraat, 142,9 RI).


Merk Orthonat
Vorm Capsules
Inhoud 90 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk