Orthonat - Magnemar force 3

Orthonat - Magnemar force 3
€ 21,40
€ 19,25
Artikelnr: 620
Merk: Orthonat

Magnemar force 3 speelt een rol in de energiehuishouding, hormoonhuishouding en ontspanning.
Dit is een totaalproduct dat essentiële elementen combineert in een capsule. Echt een aanrader.

Magnesium is in het hele lichaam belangirjk. Van productie van energie, sport en uithoudingsvermogen, opnemen van vitamines en mineralen, stevigheid van de botten, hormoonregulering, magnesium hoort er bij. Onlangs werd het belang van magnesium voor de functies van het organisme erkend door het Agentschap voor Voedselveiligheid (EFSA).

Magnesium: draagt bij tot een verminderde vermoeidheid, neemt deel aan verscheidene reacties binnen in het organisme zoals het elektrolytisch evenwicht, het energetisch metabolisme, het normaal functioneren van het zenuwstelsel, de eiwitsynthese, het proces van celdeling, helpt bij het behoud van gezonde beenderen en tanden, draagt bij aan een gezonde spierkracht en psychologisch functioneren.

Vitamine B6 ondersteunt de rol van magnesium in de vermindering van kortstondige vermoeidheid, in het energetisch metabolisme, het normaal functioneren van het zenuwstelsel.

Daarenboven bezit deze vitamine nog andere functies: in het opnemen en benutten van proteïnen en van de voorraadenergie in de spieren (glycogeen). In de vorming van rode bloedcellen en dus ook in het goed functioneren van het immuunsysteem is deze vitamine eveneens betrokken.

Taurine is een aminozuur dat bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress, in het energiestofwisselingsproces, en het helpt zoals magnesium en vitamine B6 vermoeidheid te verminderen.

Trefwoorden:

- kramp
- spanningen in het lichaam
- obstipatie
- bij intense inspanning
- sporten
- stressvol leven
- stemmingsproblemen
- moeheid
- vermoeidheid
- osteoporose
- slapeloosheid

Gebruiksaanwijzing:
Tenzij anders aanbevolen 1 x per dag 1 capsule tijdens de maaltijd innemen.
Hiernaast bevelen wij natuurlijk een goede basisvoeding aan. Aanvulling met het basispakket van Bonusan: Multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 olie.

Inhoud:
90 capsules

Let op:

- risico van overdosering in de aangegeven dosis is afwezig;
- koel, donker en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten per capsule

510 mg magnesium van mariene oorsprong waarvan 300 mg magnesium (magnesiumoxide, magnesiumhydroxide, magnesiumcarbonaat, magnesiumsulfaat, magnesiumchloride, 80% RI), 120 mg taurine, 2 mg vitamine B6 (pyroxidinechlorhydraat, 142,9% RI).


Merk Orthonat
Vorm Capsules
Inhoud 90 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk