Bonusan - L-Glutamine

Bonusan - L-Glutamine
€ 20,90
€ 18,80
Artikelnr: 165
Merk: Bonusan
Inhoud

L-Glutamine van Bonusan
L-Glutamine is een aminozuur. Bij (grote) geestelijke en lichamelijke stress is de glutaminebehoefte groter dan waar het lichaam in kan voorzien. Glutamine is een onmisbare voedingstof voor beschermende cellen in de darmen. Het is bepalend voor de kwaliteit van de slijmlaag op het darmweefsel.
Tevens heeft glutamine een kostbaar effect op het immuunsysteem. Glutamine is ook van groot belang voor het centrale zenuwstelsel. In de hersenen is het een bouwsteen van neurotransmitter GABA, van antioxidant glutathion en heeft verder invloed op de glucosetolerantiefactor. Al met al een kostbaar aminozuur dat puur ingenomen belangrijk werk doet.

Gebruiksaanwijzing: Dagelijks één maatlepel innemen, opgelost in water of een andere drank. Kort voor de maaltijd. Eén afgestreken maatlepel levert circa 6,5 gram L-glutamine (een maatlepel is bijgesloten).
Of, tenzij anders aanbevolen dagelijks 1 tot 6 capsules tenminste een half uur voor de maaltijd of direct na een intensieve inspanning met water, thee of vruchtensap innemen. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.


Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Let op:

- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter

- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;

- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;

- koel en droog bewaren;

- buiten bereik van kleine kinderen houden;

- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.Inhoud:
200 gram of 60 capsules

Bevat per afgestreken maatlepel circa L-Glutamine 6,5 gram

Specificaties per dagdosering (= 5 gram):
L-Glutamine 5 gram
Calorieën: 20 kcal
Hulpstoffen: geen
Gegarandeerd vrij van GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bevat per vegetarische capsule
L-Glutamine 500 mg
Hulpstoffen: cellulose (HPMC), microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.
Gegarandeerd vrij van: GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Merk Bonusan
Vorm Capsules, Poeder los
Inhoud 60 stuks, 200 gr
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk