Pacific remedie - Kids stuff

Pacific remedie - Kids stuff
€ 19,00
€ 17,10
Artikelnr: 404
Merk:

Kids stuff - Pacific remedie voor alle angsten (ingebeelde en echte), drama's en trauma's van de kindertijd.

Als een stuk touw er uitziet als een giftige slang of de wind in de bomen een groep monsters is of je 's avonds niet naar bed kunt gaan, voordat je er zeker van bent dat er niets of niemand onder het bed of in de kast zit. Wanneer je denkt dat alles instort of dat het allemaal jouw fout is wanneer je vader en moeder ruzie maken of wanneer een van hen ziek wordt of wanneer er iets verschrikkelijks gebeurt.

Herstelt onschuld en harmonie en “acceptatie van wat is” met kalme onthechting en opgewektheid. Ook voor conflicten in de kindertijd en rivaliteit tussen familieleden. Versterkt spontaniteit. Voedt innerlijke zekerheid en zelfreflectie. Deze remedie is ook goed in te zetten voor volwassenen!

Het talent van deze bloesem werkt als volgt:

Fysiek: je hart plezier geven.

Emotioneel: brengt plezier en verrukking.

Mentaal: verdrijft teveel aan ernst.

Spiritueel: helpt je om jezelf te zijn.

Deze Pacific synergie bevat de volgende remedies:

Alum Root: bevordert zachtheid voor jezelf en anderen.

Dolphin: je in alle puurheid durven uitdrukken, wie je bent, wat je wilt. Dat blijven zien en voelen en niet laten overschaduwen door dingen die je meemaakt.

Lily of the Valley: de magie van “kijken door de ogen van een kind” en voelen met het hart van een kind voordat je “geprogrammeerd” bent.

Poplar: deze remedie schenkt troost en zekerheid aan kinderen. Kan gebruikt worden bij ziekte om de geest te voeden en te herstellen en je veilig te voelen in tijden van verandering.

Dosering: drie weken drie keer per dag 10 druppels puur in de mond en even onder de tong houden. U kunt de druppels direct uit het flesje nemen of een paar druppels in een glas water of een doseerflesje doen en daar over de dag regelmatig enkele druppels van nemen.

Om de alcohol te laten verdampen kan deze remedie ook in wat warme thee worden gedaan. De alcohol verdampt en is dan ook voor kinderen of bij non-alcohol consumptie inzetbaar.

Type
Vorm
Inhoud
Merk
Techniek
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk