Trenker - Imutis

Trenker - Imutis
€ 16,85
€ 15,15
Artikelnr: 628
Merk: Trenker
Imutis

Trenker - Imutis
Voedingssupplement dat bijdraagt tot de werking van het immuunsysteem

In onze darmflora, ook wel intestinale microbiota genoemd, leven miljarden ‘goede’ bacteriën en gisten evenwichtig samen in ons lichaam. De wetenschappelijke aanpak gericht op het behoud van het natuurlijke evenwicht van de darmflora door de consumptie van levende micro-organismen werd geïntroduceerd in 1907.

De darmflora vervult verschillende belangrijke functies2 waaronder de ontwikkeling van het immuunsysteem. Het stimuleert constant het immuunsysteem. Meer dan de helft van de immuuncellen zit in de darmen.

Talrijke factoren kunnen dit kwetsbare evenwicht echter verstoren, zoals het gebruik van geneesmiddelen (vooral antibiotica), veranderingen in de voeding, reizen, tijdelijke vermoeidheid, stress en veroudering.

Elke capsule Imutis bevat een recordconcentratie microorganismen die van nature in het spijsverteringskanaal aanwezig zijn: Saccharomyces boulardii, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus helveticus en Bifidobacterium longum. Vitamine D1 werkt synergetisch met de bacteriën en de gist in Imutis.

Fructo-oligosachariden (FOS: suikers van natuurlijke oorsprong) worden tot slot als voedingsbron gebruikt door diezelfde micro-organismen om zich in het spijsverteringskanaal te vermenigvuldigen.

Adviesdosering: 
Tenzij anders voorgeschreven volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar 1 tot 4 capsules per dag.

Voor personen die moeite hebben met slikken (kinderen of ouderen), kan de inhoud van de capsules worden opgelost in een glas water of een kleine portie voeding.

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules

Inhoud: 
20 of 50 capsules

Let op:
- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.- gebruik wordt afgeraden bij immuno-depressieve patiënten;

Ingrediënten:

Saccharomyces boulardii, Capsule (Hypromellose), FOS (fructo-oligosacchariden), Vulstof (Maltodextrine), Lactobacillus rhamnosus, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium longum, Antiklontermiddel (Siliciumdioxide), Antioxidant (Ascorbinezuur), Vitamine D3 (cholecalciferol).

Samenstelling per dagdosering (4 capsules):

- 24 miljard CFU Saccharomyces boulardii
- 12 miljard CFU Lactobacillus rhamnosus
- 8 miljard CFU Lactobacillus helveticus R52
- 8 miljard CFU Bifi dobacterium longum R175
- 200 mg Fructo-oligosachariden (FOS)
- 5 μg Vitamine D 

Merk Trenker
Vorm Capsules
Inhoud 20 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk