Herbalgem - Optigem

Herbalgem - Optigem
€ 25,95
€ 23,35
Artikelnr: 344
Merk: Herbalgem

Herbalgem - Optigem
Bescherm uw ogen

Het complex is een selectie van jonge scheuten en voedingsstoffen om de oogfunctie te verbeteren en het vermoeide oog te verlichten. De blauwe bosbes werd vroeger gebruikt door gevechtspiloten om 's nachts hun gezichtsvermogen te verbeteren en jeneverbes is gekend om haar zuiverende werking op de leverfunctie die rechtstreeks in verbinding staat met de oogfunctie.

Te combineren met Optigem Oogdruppels

Adviesdosering:

Tenzij anders voorgeschreven, tweemaal per dag 10 druppels, buiten de maaltijden, onverdund op de tong of aangelengd met een een beetje bronwater.

Goed schudden voor gebruik.

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud:

50 ml

Let op:
- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten:

jonge spruiten van blauwe Bosbes (Vaccinium Myrtillus) en Jeneverbes (Juniperus Communis), organisch Silicium (Monomethylsilanetriol), Luteïne; Alcohol (30% vol.), Water, plantaardige Glycerine

Samenstelling:

- Jeneverbes
De jonge scheuten van de jeneverbesstruik vormen vooral een remedie voor de lever (welke rechtstreeks het zichtvermogen beïnvloedt) en zijn aangewezen bij leverinsufficiëntie, chronische hepatitis, geneesmiddelvergiftigingen, alcoholische cirrose, allergieën. Hij werkt diepgaand als algemeen tonicum van het organisme. Het jeneverbesstruik extract helpt bij het verwijderen van urinezuur, ureum, cholesterol, suiker in het bloed.

- Blauwe Bosbes
De jonge scheuten van de blauwe bosbes werken op oogniveau op analoge wijze als de vruchten en de blaadjes. Tijdens de oorlog gebruikten sommige piloten een blauwe bosbes uittreksel om hun nachtvisie te verbeteren.

- Luteïne
Een carotenoïde die niet door ons organisme geproduceerd wordt maar door het verbruik van bladgroenten of voedselcomplementen moet bijgebracht worden. Luteïne werkt als een antioxidant op niveau van het oog en helpt bij de filtratie van het blauwe licht dat de macula, bijzonder rijk aan carotenoïde, schaadt. Een voeding rijker aan luteïne verhoogt de pigmentaire dichtheid van de macula en kan bijdragen tot de beperking van maculaire aandoeningen (bijv. droge MD ). De leeftijdsgebonden maculadegeneratie (LMD) is, uitgezonderd cataract, een van de meest frequente oorzaken van blindheid in de wereld.

- Organische kiezelaarde (silicium)
Een essentieel component van het oog en een grond remedie van oog sclerose. Antioxidant luteïne en organisch silicium bevorderen de gezondheid van het netvlies en beschermen de oogstructuur.

Merk Herbalgem
Type Biologisch
Vorm Vloeibaar
Inhoud 50 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk