Herbalgem - Energem

Herbalgem - Energem bio
€ 27,45
€ 24,70
Artikelnr: 1323
Merk: Herbalgem
Inhoud

Herbalgem - Energem
Geestelijke en lichamelijk energie

De werkdruk, het uitvoeren van de dagdagelijkse taken zorgen voor druk en stress. Aanhoudende stress zorgt ervoor dat lichaam en geest niet de kans krijgen om te herstellen en dit kan leiden tot ernstige gevolgen. Energem is te gebruiken om meer geestelijke energie te geven dankzij meidoorn, lavendel en valeriaan.

Bevat wilde lijsterbes met een positieve invloed op de energie.
Dit complex helpt bij het in evenwicht brengen en stabiliseren van de mentale, lichamelijke en emotionele toestand in geval van gebrek aan geestelijke en lichamelijke energie.

Adviesdosering:

Tenzij anders voorgeschreven,
5 druppels 3 maal per dag buiten de maaltijden, onverdund op de tong of aangelengd met een een beetje bronwater.

Goed schudden voor gebruik.


Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud:

50 ml

Let op:
-
 volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten:

Knoppen van de meidoorn, grove den, wilde lijsterbes, ruwe berk en zachte berk, extract van echte valeriaan, moedertinctuur van vanille en hydrolaat van lavandel, Alcohol (35%), Water, plantaardige Glycerine

Samenstelling:

- Meidoorn moedermaceraat
Vooral gunstig voor het hart, het zal ontspannend werken en heeft daarbij een gunstige invloed op de bloeddruk, stress en op onze bloedvaten.

- Grove Den maceraat
Geeft nieuwe energie, niet alleen op lichamelijk vlak (bijv. na langdurige ziekte), maar ook op psychisch vlak (burn-out, stress...). Grove den versterkt ook de immuniteit door haar stimulerend effect op de bijnierschors.

- Wilde Lijsterbes moedermaceraat
Biedt bescherming, geeft het moed en viriliteit. De lijsterbes helpt je bij je positieve levensenergie, het breekt je slachtoffergevoel of negatieve invloeden van buitenaf die je verzwakt hebben.

- Echte Valeriaan extract
Valeriaan werkt ontspannend voor het zenuwstelsel. Het grote voordeel van valeriaan tegenover andere kalmerende plantensoorten is dat het de concentratie niet aantast. Het kan dus heel goed gebruikt worden bij het studeren of bij het uitvoeren van concentratie gericht werk om de veroorzaakte stress of druk te verminderen.

Merk Herbalgem
Type Biologisch
Vorm Vloeibaar
Inhoud 50 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk