Herbalgem - Celluligem

Herbalgem - Celluligem
€ 23,80
€ 21,40
Artikelnr: 1322
Merk: Herbalgem

Celluligem - Tonigem
Om het gewichtsverlies te vergemakkelijken

Het complex voor de lijn Celluligem is een synergie van knoppenextracten die nuttig zijn bij een afslankingskuur om op een duurzame wijze de onbevallige effecten van cellulitis te bestrijden. De knop van es wordt traditioneel in combinatie met een evenwichtig voedingsdieet gebruikt om het gewichtsverlies te vergemakkelijken.

Celluligem gemmotherapie complex biedt een efficiënte bestrijding van cellulitis en is tevens een machtig drainagemiddel. Hij draagt bij tot de verwijdering van de afvalstoffen van het metabolisme, zelfs diegene die sinds lang geaccumuleerd werden. De synergetische actie van de 3 knoppen maakt van Celluligem het meest efficiënte middel in gemmotherapie. Het handelt op langzame maar duurzame wijze.

Adviesdosering:

Tenzij anders voorgeschreven,
15 druppels per dag, buiten de maaltijden onverdund op de tong of aangelengd met een een beetje bronwater of eventueel in honing.
Mag geassocieerd worden met Cellusève.

Goed schudden voor gebruik.

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud:

50 ml

Let op:
- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten:

knoppen van tamme Kastanje (Castanea Vesca), Es (Fraxinus exc.) en Hazelaar (Corylus Avell.), Alcohol (35% vol), Water, plantaardige Glycerine

Samenstelling:

- Kastanje maceraat
Werkt op het lymfenstelsel en ontlast het. Hij brengt een veneuze drainage van eerste orde teweeg en is aangewezen bij overbelasting. Hij behandelt het gevoel van zwaarte en werkt oedemen weg.

- Es moedermaceraat
Brengt een van de machtigste drainages van het nier- systeem teweeg. Hij draagt bij tot de verwijdering van cholesterol, urinezuur en handelt als anti-ontsteking bij de cellulitis.

- Hazelaar moedermaceraat
Vormt de oplossing voor scleroses en fibreusachtig geworden weefsels. Hij werkt bij oedemen van de benen, circulatiestuwingen en leververmoeidheid.

Merk Herbalgem
Type Biologisch
Vorm Vloeibaar
Inhoud 50 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk