Herbalgem - Artigem

Herbalgem - Artigem
€ 25,95
€ 23,35
Artikelnr: 334
Merk: Herbalgem

Herbalgem - Artigem
Voor het behoud van de soepelheid van de gewrichten

Het complex ARTIGEM, op basis van 4 knoppenextracten, verbetert de soepelheid van de gewrichten dankzij het remineraliserende effect van de dennenknop, de antioxidante eigenschap van wijnstok en de drainerende effect van berk, de boom van de soepelheid. De knoppen van zwarte bes werken verzachtend op articulaire klachten.

Adviesdosering: 

Tenzij anders voorgeschreven

Volwassenen: eenmaal per dag 5-10 druppels, buiten de maaltijden onverdund op de tong of aangelengd met een een beetje bronwater of eventueel in honing. 
Kinderen: 1 druppel per levensjaar. 

Goed schudden voor gebruik.

Door de grote doeltreffendheid van dit complex, is het mogelijk dat hoge dosissen in het begin van de behandeling tijdelijke gewrichtspijnen kunnen veroorzaken. Het is daarom aan te raden de inname van deze remedie langzaam op te bouwen.

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud: 

50 ml

Let op:

- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten:

Knoppen van den, wijnstok, berk en zwarte bes, alcohol 35% v/v, water, plantaardige glycerine

Samenstelling:

- Zwarte Bes maceraat
Door zijn werking gelijkend op die van cortisone (natuurlijke stimulatie van de cortisolproductie) heeft hij een duurzaam anti-ontstekingseffect. Hij vervangt trouwens succesvol de synthetische anti-ontstekingsmiddelen (cortisone) zonder er de neveneffecten van te vertonen.

- Den moedermaceraat
Gaat doeltreffend de slijtage van het kraakbeen tegen en regenereert het door zijn remineraliserende werking. De den maceraat is werkzaam bij talrijke artrosesituaties (hals, knie, ruggengraat, enz…) en heeft een anti-ontstekingswerking, die gewrichtspijnen verzacht.

- Wijnstok moedermaceraat
Stimuleert de cellen die been en kraakbeen produceren; de maceraat wordt aanbevolen bij chronische ontstekingen en wordt aangeraden bij acuut gewrichtsreuma.

- Berk maceraat
Is de boom van de soepelheid; zijn knoppen zijn rijk aan sap, bevorderen het verwijderen van organische afvalstoffen (urinezuur, cholesterol). Ze vormen een algemeen drainagemiddel voor de lever en het urinestelsel, wat absoluut noodzakelijk is om een blijvend effect te bekomen op artrose. Berk knop maceraat is werkzaam bij evolutieve chronische polyartritis.

Merk Herbalgem
Type Biologisch
Vorm Vloeibaar
Inhoud 50 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk