Herbalgem - Allargem

Herbalgem - Allargem
€ 25,95
€ 23,35
Artikelnr: 333
Merk: Herbalgem

Herbalgem - Allargem
Een natuurlijk schild tegen allergische verschijnselen

Allargem helpt op allergisch vlak het evenwicht te herstellen. Het beschermingscomplex op basis van de knoppen van zwarte bes, van jonge scheuten van rozemarijn en van propolis begunstigen de verlichting bij ongemakken die te maken hebben met allergische verschijnselen.

Adviesdosering:

Tenzij anders voorgeschreven, bij preventief gebruik eenmaal per dag op de nuchtere maag 5-10 druppels, buiten de maaltijden onverdund op de tong of aangelengd met een een beetje bronwater of eventueel in honing.
Bij acuut gebruik, driemaal daags 5 druppels, op dezelfde wijze innemen als hiervoor omschreven.
Goed schudden voor gebruik.

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud:

50 ml

Let op:

- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar;
- tijdens zwangerschap alleen op deskundig advies;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten:

Knoppen van zwarte bes, rozemarijn en propolis, alcohol 35% v/v, water, plantaardige glycerine

Samenstelling:

- Zwarte Bes maceraat
Hoofdremedie tegen allergie. De zwarte bes stimuleert de endocriene klieren en meer bepaald de bijnieren, wat op natuurlijke wijze een verhoging van het cortisolgehalte in het bloed mogelijk maakt. Zwarte bes was vroeger gekend als het krachtigste tegengif. Het is doeltreffend bij elke allergie.

- Rozemarijn moedermaceraat
Ontgift de lever, vangt vrije radicalen en is heel doeltreffend bij vermoeidheid en slaperigheid. Rozemarijn verdrijft de allergische toxische stoffen uit het lichaam.

- Breed Spectrum Propolis, of kithars
Is gekend als antibioticum van de bijenkorf. Het bevordert de weerstand. Deze plantaardige mastiek wordt door de bijen van op de knoppen van sommige bomen en sommige aromatische planten verzameld. Propolis verbindt zich heel goed met andere knoppenextracten. Propolis dankt zijn anti-allergische, antivirale en antibiotische werking aan de aanwezigheid van aromatische harsen (flavonoïden, etherische oliën) die een heel sterke stimulerende werking vertonen op het immuunstelsel (verhoogde productie van afweerstoffen). Propolis oefent een bijzondere werking uit op het ademhalingsstelsel.

Merk Herbalgem
Type Biologisch
Vorm Vloeibaar
Inhoud 50 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk