Pacific Essences - Heart Spirit

Pacific Essences - Heart Spirit
€ 19,00
€ 17,10
Artikelnr: 403
Merk: Pacific Remedie

Pacific Essences - Heart Spirit
De Heart-Spirit remedie lost oude pijn in het hart op en moedigt ons aan om "de geest van het hart" echt te omarmen. In de traditionele chinese geneeskunde wordt "de geest van het hart" of Shen vaak vertaald als "God".

Heart-Spirit inspireert mensen haar te gebruiken om hun goddelijkheid te omarmen en om Licht uit te stralen. De geest van het hart is Liefde, Licht, Lachen, Vreugde. Het is Vrede, Toestaan, Om-armen, Aanvaarden. Het is Troost, Welbeha­gen, en Enthousiasme.  Heart-Spirit wekt een ruimte/tijd in ons bewustzijn op van waaruit we in staat zijn te reageren vanuit ons hart met edelmoedigheid en ontspannenheid.

De voornaamste werking van deze remedie is dat ze de energetische frequentie van het hartcentrum verhoogt tot het hoogste bereik. Ze versterkt de eigenwaarde en geeft een nieuwe betekenis aan de waardigheid van het mens zijn. Ze maakt het ons mogelijk met elkaar om te gaan met gratie, gemak, en mededogen. Ze is hard nodig op de planeet aarde in deze tijd.

Affirmaties Heart Spirit:

Ik omarm het leven met een open hart.

Ik straal Licht en warmte uit.

Mijn leven is een uitdrukking van Goddelijke Liefde.

Ik ben een uitdrukking van Al Dat Is.

Hart Liefde is het centrum van mijn Zijn.

Ik volg mijn hart en manifesteer mijn gelukzaligheid.

Ik zie de wereld door de ogen van mijn hart.

Ik voel mededogen voor alle leven.

Ik erken die plek in iedereen waar we allemaal gelijk zijn.

(Namaste)

Adviesdosering
:
Drie weken drie keer per dag 10 druppels puur in de mond en even onder de tong houden.
U kunt de druppels direct uit het flesje nemen of een paar druppels in een glas water of een doseerflesje doen en daar over de dag regelmatig enkele druppels van nemen.

Om de alcohol te laten verdampen kan deze remedie ook in wat warme thee worden gedaan. De alcohol verdampt en is dan ook voor kinderen of bij non-alcohol consumptie inzetbaar.

Kan ook gebruikt worden bij bad-therapie.

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.


Let op:

- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Samenstelling:

Bevat alle bloesem- en zeeremedies van de Pacific Sea Essences, die in verband staan met de hartmeridiaan, de hartbeschermingsmeridiaan, of het hartchakra. Easter Lily, Fireweed, Harvest Lily, Hooker's Onion, Salal, Snowberry, Death Camas, Grass Widow, Nootka Rose, Ox-Eye Daisy, Twin Flower, Lily of the Valley, Purple Magnolia, Periwin¬kle, Windflower, Barnacle, Jellyfish, Pink Seaweed, Sea Palm, Surfgrass.

Merk Pacific Remedie
Vorm Vloeibaar
Inhoud 25 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk