Salus - Floradix Magnesium

Salus - Floradix Magnesium
€ 13,85
€ 12,45
Artikelnr: 329
Merk: Diversen

Floradix Magnesium van Salus Draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en de spieren
Dit product bevat een magnesium in de vorm van magnesiumgluconaat en magnesiumcitraat, dit is een goed opneembare vorm. Magnesium is een essentieel element dat bijdraagt aan een normale spierfunctie en aan een normale werking van het zenuwstelsel en tevens een gunstige invloed heeft op stemmingswisselingen. Daarnaast ondersteunt magnesium de energiestofwisseling.

Omdat Floradix Magnesium vloeibaar is, wordt het goed opgenomen en is makkelijk om in te nemen. Eén maatbekertje van 20 ml voorziet je lichaam van ongeveer 83 procent van de dagelijkse behoefte. Verder is aan dit elixer een uitgebreid scala aan ondersteunde plantextracten toegevoegd, waaronder kamille, venkel, sinaasappelschil, wortel en spinazie. Alle ingrediënten zijn opgelost in een fruitige mix van het sap van abrikozen, mango, ananas en peren, dit zorgt voor een aangename smaak.

Gebruiksaanwijzing voor volwassenen: Tenzij anders voorgeschreven, eenmaal daag 20 ml voor de maaltijd innemen.

Hiernaast bevelen wij een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten met onder andere Multi Vital Forte, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud: 250 ml
Bevat geen gluten of lactose, alcohol,conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur-en smaakstoffen en is ook geschikt voor vegetariërs.

Let op:
- houdt u aan de voorgeschreven dosering;
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen;
- na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

Merk Diversen
Vorm Vloeibaar
Inhoud 250 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk