Bonusan - EPA Forte

Bonusan - EPA Forte
€ 27,50
€ 24,75
Artikelnr: 209
Merk: Bonusan

EPA Forte van Bonusan voor gezonde Omega 3 vetzuren EPA en DHA.

Omega 3 vetzuren zijn essentiële bouwstenen voor de hersencellen en van de myelineschede rondom de zenuwen. Ze verhogen in deze cellen de vloeibaarheid van de celwand, wat de prikkels voor de informatieverwerking verbetert. De celwand speelt een grote rol in het transport van serotonine en dopamine. Bij onvoldoende vloeibaarheid van de celwand kan een scala aan verstoringen optreden. Soepele wanden in de hersencellen stimuleren verbindingen met andere hersencellen, waardoor het leerproces beter verloopt.

Gedragsstroornissen als ADHD, ADD, autisme, dyslexie en dyspraxie, maar ook depressieve klachten, psychische aandoeningen en zwangerschapsstoornissen hangen vrijwel zeker samen met tekorten aan Omega 3. Tijdens de vroege zwangerschap (1e zes weken) is het elementair voor de ontwikkeling van het brein ongeboren kind.

Trefwoorden:
- ADHD
- ADD
- Autisme
- dyslexie
- dyspraxie
- depressie
- zwangerschap

Gebruiksaanwijzing: 1 à 2 capsules per dag tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
Vanwege de sterke onverzadigdheid van omega-3 vetzuren wordt gelijktijdig gebruik van 1 capsule Bonusan vitamine E-400 per dag sterk aangeraden.

Hiernaast bevelen wij een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten met onder andere Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex.

Inhoud:
90 capsules

Let op:

- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Bevat per capsule 500 mg visolie in de verhouding EPA:DHA als ± 4:1
Hulpstoffen: visgelatine, natuurlijke gemengde tocoferolen.
Gegarandeerd vrij van: GMO, maïs, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Merk Bonusan
Vorm Capsules
Inhoud 90 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk