Bonusan - Darmocare Pro

Bonusan - Darmocare Pro
€ 43,70
€ 39,35
Artikelnr: 200
Merk: Bonusan

Darmocare Pro - Bonusan 

Darmocare Pro bevat zes verschillende bacteriestammen met een grote diversiteit aan individuele eigenschappen. Deze bacteriën zijn echter erg gevoelig voor omgevingsinvloeden. De stammen in Darmocare Pro zijn daarom zorgvuldig geselecteerd op zuur- en galresistentie. Voorafgaand aan het gebruik zorgen de sachets ervoor dat de bacteriën beter beschermd zijn tegen vocht, licht, lucht en andere nadelige invloeden. Dit verhoogt hun overlevingskans.

Om de overlevingskans nog verder te vergroten, bevat elk sachet op het moment van productie vele miljarden kiemen. Daardoor kunt u tijdens de volledige houdbaarheidsperiode rekenen op minimaal 4 miljard levensvatbare bacteriën per sachet.

Dankzij de gunstige eigenschappen kunt u Darmocare Pro gewoon bij kamertemperatuur bewaren en de sachets overal mee naartoe nemen. Dit heeft geen nadelige invloed op het minimale aantal levensvatbare bacteriën.

Adviesdosering: De inhoud van een sachet oplossen in een glas lauwwarm water, een kwartier laten staan, opnieuw doorroeren en opdrinken. Innemen bij voorkeur op een lege maag vóór het slapen gaan, een half uur voor het ontbijt of anders met een koolhydraatrijke maaltijd. Bij voorkeur het glas staand opdrinken. In deze houding verloopt de maagpassage het snelst. In de vijftien minuten wachttijd krijgen de bacteriën de kans zich uit hun kiemstadium vrij te maken en actief te worden. Daardoor zijn ze beter bestand tegen maagzuur en gal.


Inhoud:
30 zakjes

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Let op:
- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.
- verhoogde gasvorming of krampen kunnen optreden. Dit is een teken dat de gunstige bacteriën aanslaan. Na verloop meestal

een week past het lichaam zich aan en vermindert dit. Extra inname van zink vermindert de flatulentie;


Inhoud:

Bevat per sachet (à 3 gram granulaat)

Minimaal 4 miljard (4 x 109) kiemen bij productie 7,5 miljard van de volgende bacteriën in gelijke verhoudingen:

- Lactobacillus acidophilus

- Bifidobacterium bifidum

- Lactobacillus casei

- Lactococcus lactis

- Lactobacillus rhamnosus

- Bifidobacterium longum

aangevuld met Fructo Oligo Sachariden (FOS)

Hulpstoffen: maltodextrine, maïszetmeel.

Gegarandeerd vrij van: GMO, gist, gluten, lactose, caseïne, toegevoegde saccharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Merk Bonusan
Vorm Poeder sachet
Inhoud 30 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk