Bonusan - Darmocare Pre

Bonusan - Darmocare Pre
€ 28,70
€ 25,85
Artikelnr: 199
Merk: Bonusan

Darmocare Pré - Bonusan 

Verwerken en omzetten van moeilijk verteerde voedselbestanddelen (zoals voedingsvezels) is een belangrijke functie van de microflora in de dikke darm. De samenstelling van deze flora is varieert afhankelijk van vooral voedingspatroon, maar ook door bijvoorbeeld medicijngebruik (o.a. antibiotica). Pre biotica worden gebruikt door een groep gunstige bacteriën in de dikke darm, met name de bifidobacteriën. Bestaat de darmflora van een baby nog voor het grootste deel uit bifidobacteriën, bij ouderen zijn deze bacteriën sterk ondervertegenwoordigd.

Darmocare Pre is een zogenaamd 'prebioticum' en ondersteunt de groei van 'probiotica'.

Adviesdosering: Dagelijks 1 afgestreken maatlepel oplossen in een glas water en opdrinken. Innemen bij voorkeur op een lege maag vóór het slapen gaan.


Inhoud:
200 gram poeder + maatlepel

Verhoogde gasvorming of krampen kunnen optreden. Dit is een teken dat de gunstige bacteriën aanslaan. Na verloop meestal een week past het lichaam zich aan en vermindert dit;


Inhoud:

Bevat per 7500 mg (circa één afgestreken maatlepel)

Inuline min. 3375 mg

Fructo-Oligosachariden (FOS) min. 3488 mg

Hulpstoffen:geen

Gegarandeerd vrij van: GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Merk Bonusan
Vorm Poeder los
Inhoud 200 gr
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk