Bonusan - Darmocare Extensis

Bonusan - Darmocare Extensis
€ 43,70
€ 39,35
Artikelnr: 196
Merk: Bonusan

Darmocare Extensis - Bonusan biedt aanvulling voor natuurlijke darmflora specifiek voor 50+ers

De samenstelling van onze darmflora is altijd in beweging. Bij het ouder worden verandert de samenstelling van de darmflora.

Darmocare Extensis is speciaal ontworpen voor vijftig-plussers en anderen die met deze veranderingen te maken krijgen. Niettemin kan het ook eerder worden ingezet als de darmflora daarom vraagt. Versterking van de darmflora met vooral Bifidobacteriën is de beste manier om een evenwichtige darmflora te bevorderen.

Darmocare Extensis bevat drie krachtige bifidostammen (B. bifidum, B. lactis en B. breve), die in combinatie met Lactobacillus casei en Lactobacillus plantarum helpen de darmflora weer op te bouwen.


Adviesdosering: De inhoud van een sachet oplossen in een glas lauwwarm water, een kwartier laten staan, opnieuw doorroeren en opdrinken. Innemen bij voorkeur op een lege maag vóór het slapen gaan, een half uur voor het ontbijt of anders met een koolhydraatrijke maaltijd. Bij voorkeur het glas staand opdrinken. In deze houding verloopt de maagpassage het snelst. In de vijftien minuten wachttijd krijgen de bacteriën de kans zich uit hun kiemstadium vrij te maken en actief te worden. Daardoor zijn ze beter bestand tegen maagzuur en gal.


Inhoud: 30 zakjes


Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Let op:
- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen
- verhoogde gasvorming of krampen kunnen optreden. Dit is een teken dat de gunstige bacteriën aanslaan. Na verloop meestal een week past het lichaam zich aan en vermindert dit. Extra inname van zink kan nodig zijn.


Inhoud:

Bevat per sachet (à 3 gram granulaat)

Minimaal 4 miljard (4 x 109) kiemen van de volgende bacteriën in gelijke verhoudingen:

- Bifidobacterium bifidum

- Bifidobacterium lactis

- Bifdobacterium breve

- Lactobacillus casei

- Lactobacillus plantarum

Hulpstoffenmaltodextrine, vitamine C.

Gegarandeerd vrij vanGMO, soja, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Merk Bonusan
Vorm Poeder sachet
Inhoud 30 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk