Pacific remedie - Cellular memory

Pacific remedie - Cellular memory
€ 19,00
€ 17,10
Artikelnr: 400
Merk: Pacific Remedie

Cellular memory - Pacific remedie brengt je aangeboren talenten weer dichterbij.

Ondersteunt en versterkt de aangeboren intelligentie van elke cel om evenwicht en harmonie in stand te houden, om te overleven en om bij te dragen aan het overleven van het geheel. Herinnert elke cel aan zijn dharma (doel) en unieke bijdrage aan het hele bestaan. Zorgt dat elk atoom zijn functie onberispelijk uitvoert. Ondersteunt je bij het contact maken met je eigen unieke goddelijke plan. Activeert en verlevendigt je eigen unieke DNA blauwdruk.

Het talent van deze bloesem werkt als volgt:

Fysiek: herstelt de herinnering aan het doel van de cellen.

Emotioneel: verdrijft moedeloosheid.

Mentaal: innerlijke vrede en het weten dat alles zich perfect ontwikkelt.

Spiritueel: het goddelijke omarmen.

Deze Pacific synergie bevat de volgende remedies:

Anemone: de gave om te reageren op 'wat is' en te vertrouwen op de oneindige wijsheid van wie je bent en waarom je juist dit leven hebt gekozen.

Candystick: brengt je opnieuw in verbinding met de tijd en ruimte waar dit, jouw speciale leven begon. Versterkt de vrije wil om je te laten doorgaan op je pad en het bewustzijn om je doel te begrijpen en te accepteren of opnieuw te bevestigen.

Diatoms: verlicht elke cel en elk onderdeel van je lichaam/geest met de kennis van het doel van je ziel in deze incarnatie.

Poison Hemlock: doorgaan op het pad van je leven zonder verlamd te raken of vast te lopen; voor het accepteren en omarmen van 'wat is'.

Silver Birch: laat je nieuwe zaden planten van energie en intentie, voor de vervulling van je levensdoel.

Dosering: drie weken drie keer per dag 10 druppels puur in de mond en even onder de tong houden. U kunt de druppels direct uit het flesje nemen of een paar druppels in een glas water of een doseerflesje doen en daar over de dag regelmatig enkele druppels van nemen.

Om de alcohol te laten verdampen kan deze remedie ook in wat warme thee worden gedaan. De alcohol verdampt en is dan ook voor kinderen of bij non-alcohol consumptie inzetbaar.

Merk Pacific Remedie
Vorm Vloeibaar
Inhoud 25 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk