Bonusan - SynOmega 3

Bonusan - SynOmega 3
€ 34,10
Artikelnr: 727
Merk: Bonusan

Bonusan - SynOmega 3
Een unieke vetzuuremulsie met mangosmaak. Naast EPA, DHA en vitamine D3 bevat het ook choline – een essentiële voedingsstof die onder andere bijdraagt aan het behoud van een normale leverfunctie en een normale vetstofwisseling.

Omega 3 vetzuren zijn essentiële bouwstenen voor de hersencellen en de beschermende myelineschede rondom de zenuwen. Ze verbeteren de vloeibaarheid van de celwand, waarmee zij een rol vervullen in de prikkels welke bij de informatieverwerking nodig zijn. De celwand speelt een grote rol in het transport van hormoon- en neurotransmitters zoals serotonine en dopamine.
Als de celwand niet goed vloeibaar is kan een scala aan verstoringen optreden. Soepele wanden in de hersencellen stimuleren verbindingen met andere hersencellen, waardoor het leerproces beter verloopt. Ook laat een vloeibare celwand makkelijker voeding binnen en afval buiten.

Gebruiksadvies
Tenzij anders geadviseerd dagelijks 1 eetlepel tijdens of vlak na een maaltijd innemen. Schudden voor gebruik. Na openen gekoeld bewaren.

Inhoud
250 ml emulsie met mangosmaak

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3.

Let op:

- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter

- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;

- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;

- koel en droog bewaren;

- buiten bereik van kleine kinderen houden;

- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.Ingrediënten

Samenstelling per eetlepel à 8 ml
Omega-3 vetzuren TG 600 mg
- Waarvan DHA 500 mg
- Waarvan EPA 100 mg
Vitamine D3 10 mcg
Choline 82,5 mg

Hulpstoffen: Vulstof (water), tonijnolie, stabilisator (xylitol, glycerol), verdikkingsmiddel (arabische gom, xanthaangom, guargom), aroma (natuurlijke mangosmaak, vanilline), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (sorbinezuur), antioxidanten (rozemarijnextract, ascorbylpalmitaat, d-alfatocoferol, gemengde tocoferolen), kleurstof (wilde peen extract, geelwortel).

Gegarandeerd vrij van: GGO, mais, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.Merk Bonusan
Vorm Vloeibaar
Inhoud 250 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk