Bonusan - Crocus sativus extract

Bonusan - Crocus sativus extract
€ 26,10
€ 23,50
Artikelnr: 192
Merk: Bonusan

Crocus sativus extract van Bonusan werkt op de stemming

Crocus Sativus extract bevat saffraan. Saffraan wordt al meer dan 5000 jaar gekweekt. In de Perzische oudheid werd het gebruikt als afrodisiacum, ter verbetering van de stemming en in situaties van (grote) geestelijke en lichamelijke stress. Ook werd het ingezet bij wisselende stemmingen, bijvoorbeeld tijdens de menstruatiecyclus of de overgang. Het gebruik heeft zich vervolgens verspreid naar onder andere India, China en het mediterrane gebied.

Saffraan wordt bereid uit de stampers van de saffraankrokus. Voor de vervaardiging van één kilo saffraan zijn ruwweg 100.000 stampers nodig, die ook tegenwoordig nog handmatig worden geoogst. Hierdoor behoort het tot de duurste specerijen ter wereld, vandaar ook dat het de bijnaam ‘het rode goud’ heeft gekregen.

Saffraan staat tegenwoordig veel in de wetenschappelijke belangstelling. Het blijkt de emotionele factoren te reguleren die betrokken zijn bij eetgedrag en helpt daardoor bij overgewicht. Maar de best onderbouwde toepassing van saffraan is voor de behandeling van wisselende stemmingen. Onderzoek wijst op effectiviteit bij het behoud van een gezonde stemming en op de systemen die daarmee samenhangen. Crocus sativus extract is daarmee een prachtig alternatief voor Sint-Janskruid.

Voor dit product gebruikt Bonusan het saffraanextract Satiereal™, dat uitsluitend wordt vervaardigd van de rode stampers van de saffraankrokus, niet van de gele meeldraden die nog wel eens als saffraan worden verkocht.

Gestandaardiseerd, min. 0,3% saffranal (1:6 extract)

Hoewel consumenten behoefte hebben aan volledige productinformatie, moeten we vanwege de claimswetgeving zeer voorzichtig zijn met wat we vermelden in de productinformatie. Voor meer informatie over de werkzaamheid kunt u daarom hier meer informatie opvragen.

Adviesdosering: Dagelijks 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen

Dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Hiernaast bevelen wij dan ook een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten met onder andere Multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud:
60 capsules

Let op:

- zonder overleg met een deskundige de aanbevolen dosering niet overschrijden;

- koel en droog bewaren;

- buiten bereik van kleine kinderen houden;

Inhoud:

Samenstelling per capsule: Satiereal (minimaal 0,3% saffranal) 45 mg

Hulpstoffen: vulstof (microkristallijne cellulose), cellulose (HPMC), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Gegarandeerd vrij van: GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Merk Bonusan
Vorm Capsules
Inhoud 60 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk