Biotics - Flax seed Oil

Biotics - Flax seed Oil
€ 31,60
€ 28,45
Artikelnr: 891
Merk: Biotics

Biotics - Flax seed Oil
Een ideale bron van Omega-3 vetzuren en plantaardige lignanen. In tegenstelling tot andere vlaszaadolie-producten is deze volkomen ongefilterd en ongeraffineerd, zodat u een natuurlijke en voedzame lignaanrijke vlaszaadolie krijgt. De lignanen beschermen de lijnzaadolie tegen oxidatie in de fles en in uw lichaam..

Omega 3 vetzuren zijn essentiële bouwstenen voor de hersencellen en de beschermende myelineschede rondom de zenuwen. Ze verbeteren de vloeibaarheid van de celwand, waarmee zij een rol vervullen in de prikkels welke bij de informatieverwerking nodig zijn. De celwand speelt een grote rol in het transport van hormoon- en neurotransmitters zoals serotonine en dopamine.
Als de celwand niet goed vloeibaar is kan een scala aan verstoringen optreden. Soepele wanden in de hersencellen stimuleren verbindingen met andere hersencellen, waardoor het leerproces beter verloopt. Ook laat een vloeibare celwand makkelijker voeding binnen en afval buiten.

Gedragsstoornissen als ADHD, ADD, autisme, dyslexie en dyspraxie, maar ook depressieve klachten, psychische aandoeningen en zwangerschapsstoornissen worden in veel onderzoeken in verband gebracht met tekorten aan Omega 3. Tijdens de zwangerschap zijn de goede vetzuren elementair voor de ontwikkeling van het ongeboren kind.

Gebruiksaanwijzing:
Tenzij anders voorgeschreven 4 capsules per dag, innemen bij de maaltijden begin van elke maaltijd. Tip: de capsule kan eventueel ook worden opengeknepen (eerst met een speld inprikken) en worden verwerkt in bijvoorbeeld salades, yoghurt of vruchtensappen.

Dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.
Hiernaast bevelen wij een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten met onder andere van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex.

Inhoud:
100 capsules

Let op:

- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- houdt u zich aan de geadviseerde dosering.

Samenstelling per 4 capsules:
100% zuivere lijnzaadolie van organische teelt, koud geperst - 4000 mg
Vitamine E (1,5 IE als antioxidant) - 4 mg
Carotenoïden (430 IE natuurlijk mengsel) - 1,2 mg

Vrij van: Gluten, gist, lactose, soja, suiker, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen

Merk Biotics
Vorm Capsules
Inhoud 100 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk