Pacific remedie - Being true worth

Pacific remedie - Being true worth
€ 19,00
€ 17,10
Artikelnr: 399
Merk: Pacific Remedie

Being true worth - Pacific remedie helpt je om jezelf te zijn.

Jezelf erkennen. De vrijheid om jezelf te zijn in je dagelijks leven en in je relaties. Je vrij maken van culturele programmering en/of hersenspoeling. De kracht en de zwakheid in anderen erkennen en accepteren. Volledig genieten van en waardering hebben voor jouw rol in het leven, ook in groter, kosmisch verband.

Het talent van deze bloesem werkt als volgt:

Fysiek: versterkt de meridiaan van de longen en de dikke darm. Nieuwe levendige energie ontvangen en oude giftige energie loslaten.

Emotioneel: leert je nieuwe gevoelens te verwelkomen, oude emotionele patronen loslaten, die geen nut meer hebben.

Mentaal: helpt nieuwe gedachten en gedrag te omarmen, vastgeroeste gedachten op te lossen.

Spiritueel: brengt je gratie, aanwezigheid en helpt het jezelf te laten zien: expressie.

BEING TRUE WORTH bestaat uit een synergie van de volgende 5 remedies:

Fairy Bell: wanneer jij je overweldigd voelt door de verwachtingen van je cultuur of je familie en/of wanneer je jezelf niet thuis voelt op de plek waar je bent.

Indian Pipe: grote dankbaarheid, eerbied en respect voor alle verschijningsvormen van het leven, ook voor je eigen manieren om te laten zien wie je bent.

Polyanthus : begrip en waardering voor het “geven en nemen” principe of voor hoe de geest werkt in de materie “wat je uitgeeft krijg je ook terug”.

Red Huckleberry : de wijsheid en vastberadenheid om je terug te trekken uit de dagelijkse drukte en tijd te nemen om je open te stellen voor het universum.

Windflower : geworteld zijn in de geest en toch in staat om volledig deel te nemen aan activiteit en aan het dagelijkse leven.

Dosering: drie weken drie keer per dag 10 druppels puur in de mond en even onder de tong houden. U kunt de druppels direct uit het flesje nemen of een paar druppels in een glas water of een doseerflesje doen en daar over de dag regelmatig enkele druppels van nemen.

Om de alcohol te laten verdampen kan deze remedie ook in wat warme thee worden gedaan. De alcohol verdampt en is dan ook voor kinderen of bij non-alcohol consumptie inzetbaar.

Merk Pacific Remedie
Vorm Vloeibaar
Inhoud 25 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk