Bonusan - Basenpoeder

Bonusan - Basenpoeder
€ 19,70
€ 17,75
Artikelnr: 159
Merk: Bonusan

Basenpoeder van Bonusan voorkomt verzuring en helpt dit te verminderen

Het zuur-base-evenwicht is bij veel mensen verstoord. Momenten van stress, verkeerde voeding, onvoldoende beweging, langdurig gebruik van medicijnen en zelfs een verkeerde ademhaling verzuren het lichaamweefsel. Het makkelijk oplosbare Basenpoeder met alkaliserende mineralenformule bevat kalium, natriumbicarbonaat en magnesiumcitraat en is optimaal geschikt voor het onderhoud en herstel van het zuur-base-evenwicht in uw lichaam.

Veel mensen eten te weinig groente en fruit, waardoor ze onvoldoende kalium en andere mineralen binnenkrijgen. Bovendien eten velen de verzurende levensmiddelen zoals melk, witbrood, kaas, frisdrank en chocolade.

De gevolgen van verzuring liegen er niet om... Een teveel aan zuren in het lichaam wordt opgeslagen in weefsels zoals spieren, pezen, onderhuids bindweefsel, de huid en gewrichten. Als het pH-evenwicht uit balans is, kunnen lichaamscellen niet goed functioneren en raken belangrijke processen verstoord.

Verzuring remt ook de energieproductie waardoor vermoeidheidsklachten op kunnen treden. Een van de eerste symptomen die verdwijnt na het neutraliseren van de verzuring is deze vermoeidheid.

Dit basenpoeder is uitermate geschikt voor mensen die hun fysieke gesteldheid willen verbeteren en voor iedereen die nog lang wil genieten van een vitaal leven. Basenpoeder verbetert het uithoudingsvermogen. Het gaat verzuring van de spieren tegen tijdens sportieve prestaties en bevordert een snel herstel. Ook het NOC*NSF (het Nederlands Olympisch Comité / de Nederlandse Sport Federatie) onderschrijft dit.

Met het poeder kan eenvoudig een karaf of glas basisch water worden gemaakt om gedurende de dag in te nemen. Het lost gemakkelijk op in water of vruchtensap en smaakt neutraal. Zeker bij een verzurend voedingspatroon is het drinken van basisch water een zeer effectieve methode om continu de aanmaak van zure afvalstoffen in het lichaam te neutraliseren. De maximale dagdosering kan gedurende langere tijd gegeven worden.

Trefwoorden
:
- spier- en gewrichtspijn
- artrose
- reumatische klachten
- stress
- moeheid
- weinig groente en fruit eten
- kant en klare voeding

Adviesdosering:
tenzij anders aanbevolen 1 à 2 maal daags een afgestreken maatlepel (ca. 3,6 gram) oplossen in een glas water of vruchtensap en verspreid over de dag opdrinken. Alternatief: twee scheppen in een grote fles (1,5 liter) water oplossen en deze verdeeld over de dag opdrinken. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een maatlepel is bijgesloten.Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten met onder andere Multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud:
120 gr poeder

Let op:

- Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen bewaren;
- dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.


Bevat:

per afgestreken maatlepel (ca. 3,6 gram):
Kaliumbicarbonaat 1500 mg
Natriumbicarbonaat 1000 mg
Magnesiumcitraat 644 mg
Kaliumcitraat 456 mg

Merk Bonusan
Vorm Poeder los
Inhoud 120 gr
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk