Pranarom- Insecten lichaamsmelk roller

Pranarom- Insecten lichaamsmelk roller
€ 18,15
€ 16,35
Artikelnr: 462
Merk: Pranarôm
Biologische insecten lichaamsmelk - Pranarom (75 ml)
Ook handig; met dezelfde werking als de insectenspray van dit merk, maar dan in de vorm van een lichaamsmelk. De essentiële oliën in dit product houden Europese en tropische muggen, bijen en wespen op afstand. De lichaamsmelk is 7 uur werkzaam, ideaal voor een lange zomeravond of een goede nachtrust dus!
Verpakt in een praktische roller die je overal mee naar toe neemt. De melk trekt snel in, is zacht voor de huid en niet vet. En heeft bovendien een lekkere geur!

Wat zit er in en hoe werkt het?
Dit product is samengesteld op basis van essentiële oliën van citronella, van geranium, van lavendel, van citroen-eucalyptus en van Citriodiol® die bekend zijn omwille van hun afstotende eigenschappen.

Gebruiksaanwijzing:
- Kinderen van 30 maand tot 6 jaar : breng het product enkel aan op de armen en de benen, 1 à 2 x per dag;
- Volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar : aanbrengen op de onbedekte delen van het lichaam en de lichaamsmelk uitsmeren tot hij volledig is opgenomen, en om de 7 uur opnieuw aanbrengen. ;
- Zwangere vrouwen vanaf de 4de maand zwangerschap en vrouwen die borstvoeding geven : enkel ‘s morgens en ’s avonds aanbrengen, dus maximaal 2x per dag;
- Opnieuw aanbrengen na aanraking met water, denk aan douchen/zwemmen

Ingrediënten:
100% biologische essentiële oliën: Echte Lavendel, Citroeneucalyptus, Palmarosa, Lemongrass, Tea-tree, Citronella van Madagaskar, Rozengeranium Egyptische, Kruidnagel, Gember
+ Citriodiol® een doeltreffend natuurlijk actief bestanddeel - stof uit Eucalyptus citriodora,

Let op:
- Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 30 maanden en gedurende de eerste 3 maanden van de zwangerschap;
- Niet voor inwendig gebruik;
- Contact met ogen en slijmvliezen vermijden;
- Bevat citronellal en geraniol die sensibiliserend kunnen zijn;
- Kan een allergische reactie veroorzaken;
- Buiten bereik van jonge kinderen houden;
- Beschermen tegen direct zonlicht en hitte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Ecologische en biologische producten van Pranarom zijn uit de Biologische Landbouw afkomstig en gecertificieerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Certisys)

Pranarôm is een vooraanstaande onderneming in deskundige in wetenschappelijke aromatherapie en werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme, een onderzoeker en aromatherapeut bekend om zijn innovatieve werk in chemotype onderzoek.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is opgeleid als apotheker en heeft een passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm haar naar een internationale toppositie geleid en zo de missie van wetenschappelijk onderzoek een brede basis bezorgd. Dankzij de passie voor essentiële oliën, heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie wereldwijd bevorderd, met de nauwkeurigheid welke dat vereist.
Merk Pranarôm
Type Biologisch, Muggen
Vorm Vloeibaar
Inhoud 75 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk