Pranarom - Hydrolaat geïrriteerde huid

Pranarom - Hydrolaat geïrriteerde huid
€ 15,50
€ 7,50
Artikelnr: 1004
Merk: Pranarôm

Pranarôm - Hydrolaat geïrriteerde huid
Verzorgt de geïrriteerde en gevoelige huid. Voedt en beschermt de huid bij jeuk, roodheid, lichte zonnebrand en werkt verzachtend bij insectenbeten en bij irritatie na epilatie of scheren. 100% biologisch product.

Voor de allerkleinsten: een fijne nevel van de lotion bij de luierwissel zal rode billetjes bij de baby verzachten. Verstuif op de billetjes en laat goed drogen alvorens luiercrème aan te brengen of de luier te sluiten.

Gebruiksaanwijzing:
Verstuif op het gezicht of op een andere gevoelige lichaamszone van een afstand van 20 cm of impregneer een wattenschijfje met de lotion en breng aan op de betreffende zone. Herhaal 1 à 2 keer per dag tot voelbare verbetering.

Inhoud:
170 ml

Ingrediënten:

100% hydrolaten zuiver en natuurlijk - BIO
De verzachtende lotion is een synergie van hydrolaten van Roomse kamille, Italiaanse strobloem en Citroenmelisse met ontstekingsremmende, pijnstillende en huidverzachtende eigenschappen.
Zonder bewaarmiddelen en ondverdund.

Let op:

- Uitwendig gebruik;
- Koel bewaren;
- Na openen maximaal 6 maanden gebruiken;
- Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken;
- Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden;
- Tegen zonlicht beschermen;
- Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C/ 122°F;
- Buiten bereik van kinderen houden.


Pranarôm
is een vooraanstaande onderneming in deskundige in wetenschappelijke aromatherapie en werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme, een onderzoeker en aromatherapeut bekend om zijn innovatieve werk in chemotype onderzoek.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is opgeleid als apotheker en heeft een passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm haar naar een internationale toppositie geleid en zo de missie van wetenschappelijk onderzoek een brede basis bezorgd. Dankzij de passie voor essentiële oliën, heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie wereldwijd bevorderd, met de nauwkeurigheid welke dat vereist.

Merk Pranarôm
Type Baby, Biologisch, Gezicht en huid
Vorm Vloeibaar
Inhoud 170 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk