Pranarom Adaptarom - Le Masque

Pranarom Adaptarom - Le Masque
€ 21,25
€ 17,95
Artikelnr: 470
Merk: Pranarôm

Adaptarom Le Masque van Pranarom is een intelligent masker voor een stralende huid. Het voelt aan wat er nodig is en geeft de huid zijn stralende teint terug.
Voedt de droge huid en zuivert de probleemhuid. Verrijkt met 100% biologische essentiële oliën: Rozenhout, Grove Den, Zwarte Den, gewone Mirte.

Eigenschappen: 100% Biologische cosmetica. Adaptogène - Evenwicht voor een stralende teint.

Gebruiksaanwijzing: 1 tot 2 maal per week een dikke laag aanbrengen.

10 tot 20 min. laten intrekken.

Met voldoende water afspoelen.

Inhoud: 100ml

Let op: Dermatologisch getest. Uitwendig gebruik.

Ecologische en biologische cosmetica van Pranarom is gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de ECOCERT normen, beschikbaar op http://cosmetiques.ecocert.com

Pranarôm is een vooraanstaande onderneming in deskundige in wetenschappelijke aromatherapie en werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme, een onderzoeker en aromatherapeut bekend om zijn innovatieve werk in chemotype onderzoek.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is opgeleid als apotheker en heeft een passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm haar naar een internationale toppositie geleid en zo de missie van wetenschappelijk onderzoek een brede basis bezorgd. Dankzij de passie voor essentiële oliën, heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie wereldwijd bevorderd, met de nauwkeurigheid welke dat vereist.

Merk Pranarôm
Type Biologisch, Gezicht en huid
Vorm Vloeibaar
Inhoud 100 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk