Pranarom Adaptarom - Le Fluide

Pranarom - Le Fluide
€ 33,50
€ 26,95
Artikelnr: 469
Merk: Pranarôm

Adaptarom Le Fluide van Pranarom is een zacht hydraterend huidverzorgingsproduct met Aloe Vera en 100% biologische essentiële oliën: Rozenhout, Grove Den, Zwarte Den, gewone Mirte.
Deze vochtinbrengende traktatie voor de huid zorgt voor een fris gevoel en een mat satijnen effect.

Eigenschappen: 100% Biologische cosmetica. Zijdezachte hydratatie voor de huid. Le Fluide hydrateert en verfrist de huid. Matterend en verzachtend.

Gebruiksaanwijzing: U kunt Le Fluide als dagverzorging gebruiken.

Het is ook ideaal als basis voor make-up en kan ook gebruikt worden voor het lichaam (décolleté).

Inhoud: 75ml

Let op:
Dermatologisch getest. Uitwendig gebruik.Ecologische en biologische cosmetica van Pranarom is gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de ECOCERT normen, beschikbaar op http://cosmetiques.ecocert.com

Pranarôm is een vooraanstaande onderneming in deskundige in wetenschappelijke aromatherapie en werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme, een onderzoeker en aromatherapeut bekend om zijn innovatieve werk in chemotype onderzoek.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is opgeleid als apotheker en heeft een passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm haar naar een internationale toppositie geleid en zo de missie van wetenschappelijk onderzoek een brede basis bezorgd. Dankzij de passie voor essentiële oliën, heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie wereldwijd bevorderd, met de nauwkeurigheid welke dat vereist.

Merk Pranarôm
Type Biologisch, Gezicht en huid
Vorm Vloeibaar
Inhoud 75 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk