Pranarom Adaptarom - La Crème

Pranarom Adaptarom - La Crème
€ 33,50
€ 26,95
Artikelnr: 465
Merk: Pranarôm

Adaptarom La Crème van Pranarom is een evenwichtigende crème. Zij herstelt en voedt de huid intensief. Is zacht en comfortabel voor het gezicht en zowel ’s morgens als ’s avonds te gebruiken.

Deze crème met o.a. Galamboter, Teunisbloemolie, en Zoete amandelolie is verrijkt met anti-aging extracten zoals zoethout en 100% biologische essentiële oliën: Rozenhout, Grove Den, Zwarte Den, gewone Mirte.

Eigenschappen: 100% Biologische cosmetica. 2 in 1, want u kunt La Crème als dag en/of nachtverzorging gebruiken en eveneens als oogverzorging.

Gebruiksaanwijzing: spaarzaam aanbrengen op het hele gezicht.

Inhoud: 50ml

Let op: Dermatologisch getest. Uitwendig gebruik.

Ecologische en biologische cosmetica van Pranarom is gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de ECOCERT normen, beschikbaar op http://cosmetiques.ecocert.com

Pranarôm is een vooraanstaande onderneming in deskundige in wetenschappelijke aromatherapie en werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme, een onderzoeker en aromatherapeut bekend om zijn innovatieve werk in chemotype onderzoek.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is opgeleid als apotheker en heeft een passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm haar naar een internationale toppositie geleid en zo de missie van wetenschappelijk onderzoek een brede basis bezorgd. Dankzij de passie voor essentiële oliën, heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie wereldwijd bevorderd, met de nauwkeurigheid welke dat vereist.

Merk Pranarôm
Type Biologisch, Gezicht en huid
Vorm Vloeibaar
Inhoud 50 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk