Pranarom - Huidverzorgingsset VIP

Pranarom - Huidverzorgingsset VIP
€ 98,25
€ 77,77
Artikelnr: 461
Merk: Pranarôm
De VIP lijn 'Adaptarõm' van Pranarõm bevat een crème, fluide, lotion en een masker. Dit VIP team herstelt en voedt uw huid effectief. Heerlijk zacht en comfortabel voor de 24 uurs behandeling van uw gezicht, ogen en decolleté.

La Crème, waar o.a. Galamboter, Teunisbloemolie, en Zoete amandelolie in zitten is verrijkt met anti-aging extracten zoals zoethout en 100% biologische essentiële oliën van Rozenhout, Grove Den, Zwarte Den, Mirte. Deze oliën zijn ook aanwezig in de andere verzorgingsproducten van deze set.
La Crème is 2 in 1, want u kunt La Crème als dag en/of nachtverzorging gebruiken en eveneens als oogverzorging.

Le Fluide is een zacht hydraterend huidverzorgingsproduct met Aloe Vera.
Deze vochtinbrengende traktatie voor de huid zorgt voor een fris gevoel en een mat satijnen effect.
Zij biedt zijdezachte hydratatie voor de huid. Le Fluide hydrateert en verfrist de huid. Matterend en verzachtend.

La Lotion is een intelligente reinigingslotion. Zij zuivert het hele gezicht en verwijdert make-up. Ook rond de ogen.
100% biologische 2 in 1 lotion om doeltreffend de make up te verwijderen en de huid te versterken. Speciaal geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen

Le Masque is een intelligent masker voor een stralende huid. Het voelt aan wat er nodig is en geeft de huid zijn stralende teint terug.
Voedt de droge huid en zuivert de probleemhuid. Ook verrijkt met 100% biologische essentiële olie van Rozenhout, Grove Den, Zwarte Den en Mirte.


Inhoud van deze VIP set:
Crème: 50ml
Fluide: 75 ml
Lotion: 200 ml
Masque: 100 ml

Alle producten zijn sierlijk verpakt, mooi vormgegeven en hebben een handige en fraaie doseerpomp of -spray.

Verder informatie:
- deze producten zijn dermatologisch getest
- alleen voor uitwendig gebruik.Ecologische en biologische cosmetica van Pranarom is gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de ECOCERT normen, beschikbaar op http://cosmetiques.ecocert.com

Pranarôm is een vooraanstaande onderneming in deskundige in wetenschappelijke aromatherapie en werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme, een onderzoeker en aromatherapeut bekend om zijn innovatieve werk in chemotype onderzoek.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is opgeleid als apotheker en heeft een passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm haar naar een internationale toppositie geleid en zo de missie van wetenschappelijk onderzoek een brede basis bezorgd. Dankzij de passie voor essentiële oliën, heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie wereldwijd bevorderd, met de nauwkeurigheid welke dat vereist.
Merk Pranarôm
Type Biologisch, Gezicht en huid
Vorm Vloeibaar
Inhoud 50 ml, 75 ml, 100 ml, 200 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk