Care plus- Anti Teek

Care plus Anti Teek
€ 12,95
€ 10,95
Artikelnr: 1056
Merk: Diversen

Care plus - Anti Teek
De natuur in? Dan is het verstandig om de blote delen van de huid in te smeren met een natuurlijk tekenwerend middel. Teken hebben heel gevoelig reukorgaan en een grote afkeer van de geur van bepaalde plantaardige oliën. Care plus maakt hier gebruik van door de etherische oliën van onder citroen en eucalyptus.

Een tekenbeet kan de ziekte van Lyme en FSME veroorzaken. Om een tekenbeet te voorkomen is het belangrijk de huid zoveel mogelijk te bedekken met kleding, sokken en dichte schoenen en op de onbedekte huid een teekwerend middel te gebruiken.
Controleer na bezoek aan bos, tuin, duin en heide het op teken(beten). Soms zijn ze maar een speldenknop groot. Verwijder een teek altijd zo snel mogelijk. Insect- en teekwerende producten zijn verkrijgbaar met verschillende werkzame bestanddelen. Zeker voor kinderen en zwangere vrouwen is een deet-vrij product vaak de beste keuze. Care plus anti-teek is gebaseerd op lemon-eucalyptus extracten. Het bevat 30% citriodol voor een langdurige werking tegen teken.

Dit product biedt tot 6 uur bescherming en is veilig in gebruik voor het hele gezin, zelfs voor kinderen vanaf 3 maanden.

Voordelen:

✔ Deet vrij
✔ 30% Citriodol
✔ Langdurige werking tegen teken
✔ Biedt tot 6 uur bescherming
✔ Geschikt voor het hele gezin

Specificaties:

- Materiaal: Anti Teken Spray
-
Lemon-Eucalyptus extract en Citriodiol

Gebruiksadvies: Om de 5 à 6 uur op de onbebekte delen van het lichaam sprayen

Inhoud:
100 ml

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ANTI-TEEK T.O.V. DEET?

Kun of wil je geen DEET muggenspray gebruiken? Dan is Care Plus Anti-Teek spray een perfect alternatief. De Anti-Teek spray is geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap, borstvoeding en bij kinderen vanaf 3 maanden en kan veilig gebruikt worden bij zwangerschap en borstvoeding. Dit anti-tekenmiddel heeft als extra voordeel dat het kunststoffen, zoals brilmonturen, foto- en filmapparatuur en gelakte tafelbladen, niet aantast (in tegenstelling tot producten met DEET).

WAT IS DE WERKZAME STOF IN DEZE NATUURLIJKE ANTI-TEEK SPRAY?

Care Plus Anti-Teek spray bevat Citriodiol®. De werking van deze stof als anti-teek middel is wetenschappelijk bewezen in laboratoria en veldstudies. Citriodiol® wordt verkregen uit Eucalyptus Citriodora oil op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier. Care Plus Anti-Teek spray is door Tropenzorg B.V. geregistreerd als biocide en voldoet (wanneer gebruikt volgens de voorschriften) aan alle eisen als het gaat om de effectiviteit als anti-teek middel en de veiligheid van mens, dier en milieu.

Merk Diversen
Inhoud 100 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk