Bonusan - Omega 3 visolie

Bonusan - Omega 3 visolie
€ 13,90
€ 12,50
Artikelnr: 253
Merk: Bonusan
Inhoud

Omega 3 visolie van Bonusan leveren zuivere Omega 3 vetzuren DHA en EPA.

Omega 3 vetzuren zijn essentiële bouwstenen voor de hersencellen en de beschermende myelineschede rondom de zenuwen. Ze verbeteren de vloeibaarheid van de celwand, waarmee zij een rol vervullen in de prikkels welke bij de informatieverwerking nodig zijn. De celwand speelt een grote rol in het transport van hormoon- en neurotransmitters zoals serotonine en dopamine.
Als de celwand niet goed vloeibaar is kan een scala aan verstoringen optreden. Soepele wanden in de hersencellen stimuleren verbindingen met andere hersencellen, waardoor het leerproces beter verloopt. Ook laat een vloeibare celwand makkelijker voeding binnen en afval buiten.

Gedragsstoornissen als ADHD, ADD, autisme, dyslexie en dyspraxie, maar ook depressieve klachten, psychische aandoeningen en zwangerschapsstoornissen worden in veel onderzoeken in verband gebracht met tekorten aan Omega 3. Tijdens de zwangerschap zijn de goede vetzuren elementair voor de ontwikkeling van het ongeboren kind.

Gebruiksaanwijzing:
1 à 2 capsules per dag tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
Tip: de capsule kan eventueel ook worden opengeknepen (eerst met een speld inprikken) en worden verwerkt in bijvoorbeeld salades, yoghurt of vruchtensappen.
De olie in deze capsules is meervoudig onverzadigd. Daarom wordt gelijktijdig gebruik van 1 capsule Bonusan vitamine E-400 per dag sterk aangeraden. Hiernaast bevelen wij een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met het basispakket van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex.

Inhoud:
60 of 200 capsules

Let op:

- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Samenstelling per 2 softgelcapsules

Visolie TG (min. 18% EPA, min. 12% DHA) 2000 mg
- waarvan EPA
360 mg
- waarvan DHA 240 mg

Hulpstoffen: glycerol, gelatine, natuurlijke gemengde tocoferolen.
Gegarandeerd vrij van: GMO, maïs, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Merk Bonusan
Vorm Capsules
Inhoud 60 stuks, 200 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk