Bonusan - Omega 3 drinkolie

Bonusan - Omega 3 drinkolie
€ 20,80
€ 18,70
Artikelnr: 1142
Merk: Bonusan
Inhoud

Omega 3 drinkolie van Bonusan levert zuivere Omega 3 vetzuren DHA en EPA.

Omega 3 vetzuren zijn essentiële bouwstenen voor de hersencellen en de beschermende myelineschede rondom de zenuwen. Ze verbeteren de vloeibaarheid van de celwand, waarmee zij een rol vervullen in de prikkels welke bij de informatieverwerking nodig zijn. De celwand speelt een grote rol in het transport van hormoon- en neurotransmitters zoals serotonine en dopamine.
Als de celwand niet goed vloeibaar is kan een scala aan verstoringen optreden. Soepele wanden in de hersencellen stimuleren verbindingen met andere hersencellen, waardoor het leerproces beter verloopt. Ook laat een vloeibare celwand makkelijker voeding binnen en afval buiten.

Gedragsstoornissen als ADHD, ADD, autisme, dyslexie en dyspraxie, maar ook depressieve klachten, psychische aandoeningen en zwangerschapsstoornissen worden in veel onderzoeken in verband gebracht met tekorten aan Omega 3. Tijdens de zwangerschap zijn de goede vetzuren elementair voor de ontwikkeling van het ongeboren kind.

Gebruiksaanwijzing:
Onderhoudsdosering: 1 tot 2 maal daags een theelepel (1,5-3 ml). Dit komt overeen met een hoeveelheid van ca. 400-800 mg EPA + DHA per dag. Innemen tijdens of vlak na een maaltijd.
De olie kan ook worden verwerkt in bijv. salades en vruchtensappen. De olie kan niet worden gebruikt voor bakken, braden of frituren. Zo nodig kan de dosering worden opgehoogd tot een dosering van 5 à 10 gram van beide vetzuren. Het duurt in het algemeen 1 tot 4 maanden voordat het effect van omega-3-vetzuren merkbaar is.
De temperatuur heeft invloed op de snelheid van oxidatieprocessen. Om deze reden wordt aangeraden de fles drinkolie na opening koel te bewaren. Onder deze condities is de drinkolie na opening nog ongeveer 8 weken houdbaar.


Inhoud:
100 ml

Let op:

- Bij gebruik van hoge doses visolie (meer dan 5 gram EPA + DHA per dag) bestaat het risico op diarree;
- Voorzichtigheid is geboden bij gebruikers van bloedverdunnende medicatie;
- Bij doseringen van meer dan 3 gram EPA + DHA (9 gram Omega-3 drinkolie of meer) is er een verhoogd risico op interne bloedingen. Raadpleeg hiervoor een deskundige;

- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Samenstelling per 1 theelepel (á 1,5 ml):

Visolie gestandaardiseerd op minimaal 18% EPA en minimaal 12% DHA 1359 mg
- waarvan EPA 241mg
- waarvan DHA 163 mg


Ingrediënten: Visolie (bevat vis), smaakstof (natuurlijk citroenaroma), antioxidanten (natuurlijke gemengde tocoferolen).

Gegarandeerd vrij van: gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose

Merk Bonusan
Vorm Vloeibaar
Inhoud 100 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk