Bonusan - BCAA

€ 25,10
€ 22,60
Artikelnr: 160
Merk: Bonusan

BCAA van Bonusan zijn aminozuren, een natuurlijke bouwstof voor spieropbouw.

De drie aminozuren in deze groep zijn van belang voor veel vitale weefsels en organen. Ook voor het immuunsysteem, het centrale en perifere zenuwstelsel en het meest bekend voor spierweefsel.

BCAA’s kunnen als energiebron gebruikt worden als er sprake is van psychische en/of fysieke overbelasting (distress). Ook een tekort aan glutamine zorgt voor hoger verbruik van BCAA’s, omdat van deze drie aminozuren glutamine gemaakt kan worden.

Distress en dus tekort aan BCAA in het lichaam verhoogt het risico van darmklachten, de ademhalingsorganen, keel-, neus- en mondholte en de huid. Verkoudheid, keelontsteking, colitis en ook chronische vermoeidheid kunnen zomaar ontstaan.

Spierproblemen door een tekort aan BCAA’s variëren van spierpijn tot en met spierscheuring. BCAA’s hebben ook invloed op de productie van een o.a. serotonine en dopamine.

Binnen de sport en de orthopedie hebben BCAA’s hun waarde bewezen. Na een krachttraining kan de inname BCAA's de stofwisseling in de spiercelkernen dermate positief beïnvloeden, dat dit resulteert in een grotere spieren en meer kracht toeneemt.


Trefwoorden:

- spierontwikkeling;

- spierdystrofie;

- prestatieverbetering (sport);

- herstel na verwonding of operaties;

- chronische nierinsufficiëntie;

- wondgenezing;

- allergieën;

- depressie;

- psychologische stoornissen.


Adviesdosering: Direct na zware belasting of voor het slapen gaan 4 tot 8 tabletten innemen met vruchtensap. Of één afgestreken maatlepel (of naar behoefte) met vruchtensap innemen. De tabletten en poeder niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen.

Dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Hiernaast bevelen wij dan ook een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten met onder andere Multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud: 120 capsules

Let op:

- zonder overleg met een deskundige de aanbevolen dosering niet overschrijden;

- niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar;

- dit is een voedingssupplement uit de Orthomoleculaire therapie;

- koel en droog bewaren;

- buiten bereik van kleine kinderen houden;

Inhoud:

Bevat per 4 capsules

L-Leucine 1000 mg

L-Isoleucine 500 mg

L-Valine 500 mg

Hulpstoffen: microkristallijne cellulose

Gegarandeerd vrij van: GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.Merk Bonusan
Vorm Capsules
Inhoud 120 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk