Bonusan - BCAA

€ 25,10
€ 22,60
Artikelnr: 160
Merk: Bonusan

BCAA van Bonusan bevat met name BCAA aminozuren

De drie aminozuren in deze groep zijn van belang voor veel vitale weefsels en organen. het meest bekend is de rol voor het spierweefsel. Een tekort aan glutamine zorgt voor hoger verbruik van BCAA’s, omdat van deze drie aminozuren glutamine gemaakt kan worden. 

Adviesdosering: Direct na zware belasting of voor het slapen gaan 4 tot 8 tabletten innemen met vruchtensap. Of één afgestreken maatlepel (of naar behoefte) met vruchtensap innemen. De tabletten en poeder niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen.

Dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Hiernaast bevelen wij dan ook een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten met onder andere Multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud: 120 capsules

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Let op:
- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.
- niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.


Inhoud:

Bevat per 4 capsules

L-Leucine 1000 mg

L-Isoleucine 500 mg

L-Valine 500 mg

Hulpstoffen: microkristallijne cellulose

Gegarandeerd vrij van: GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.


Merk Bonusan
Vorm Capsules
Inhoud 120 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk