Moringa detoxpakket

Moringa detoxpakket
€ 49,00
€ 39,00
Artikelnr: 1135

Moringa detoxpakket - Tabletten, bladpoeder, zaden en 3 soorten thee
In het dagelijks leven krijgen wij voortdurend allerlei afvalstoffen binnen, via ons eten, ons drinken (o.a. teveel koffie, limonade), via luchtverontreiniging en reguliere medicatie, om maar een paar voorbeelden te noemen. Daarnaast ontstaan bij de stofwisseling ook afbraakstoffen. Stoffen die niet goed zijn voor de gezondheid. Gelukkig heeft ons lichaam diverse systemen om deze afvalstoffen onschadelijk te maken en ze af te voeren. De lever, de nieren, de darmen, de huid en de longen maken daar deel van uit.

Vooral de lever en de nieren leggen zich toe op de schoonmaak.De lever filtert lichaamsvreemde stoffen deels of helemaal uit het bloed en zet ze om of bindt ze aan andere stoffen. Vervolgens verlaten deze stoffen met de gal of via de nieren, met de urine ons lichaam. Omdat onze leefstijl niet ondersteunend is voor een juiste ontgifting en zelfs meer afvalstoffen veroorzaakt dan nodig, kost het reinigen meer moeite en energie. Vroeger deden de mensen aan vasten, zo kregen de organen rust en ruimte voor het ontgiften. Dat is tegenwoordig niet zo voor de hand liggend, hoewel het goed zou zijn. Door ongezonde leefgewoontes zien we ook jongere mensen met klachten door ophoping van afvalstoffen.
Klachten kunnen zich zoal uiten in spierpijn, een onzuivere en/of geïrriteerde huid, een verstoorde hormoonhuishouding, vermoeidheid, moeite hebben met in- en doorslapen, zwak immuunsysteem, een pijnlijke en/of onregelmatige stoelgang etc.

De Moringa Oleifera, een boom waarvan het blad, de bloesem en de zaden bijzondere eigenschappen bevatten. Met name de bladeren zijn ongekend rijk aan vitaminen, mineralen, eiwitten, essentiële aminozuren, bladgroen, antioxidanten en bioflavinoïden. Kort gezegd; een bron van antioxidanten. Door de kuur met de biologische Moringa producten te volgen geef je de organen die voor het ontgiften zorgen het benodigde gereedschap om afvalstoffen te verzamelen en af te voeren. Een figuurlijke blik en veger.
De kuur bevat tabletten, bladpoeder, thee en zaden en is gemakkelijk in te voegen in de dagelijkse routine. Gedurende een maand gebruik je de producten, het advies krijg je bij aankoop mee gestuurd.

Adviesdosering:
dit ontvangt u bij aankoop

Inhoud:

100 tabletten
250 gram bladpoeder
40 gram zaden
1 x Yogi Tea detox
1x Jacob Hooy Brandnetel
1x Jacob Hooy Ontzuringsthee

Let op:

- aanbevolen dosering niet overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kinderen bewaren;
- dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten per tablet:

Moringa Oleifera bladpoeder van biologische teelt 1000 mg
Hulpstoffen: arabische gom, dextrine, vloeibare glucose en zetmeel (plantaardig).

Ingrediënten bladpoeder:

Moringa oleifera, biologisch van Nederlandse bodem

Ingrediënten zaden:

Moringa oleifera zaden, biologisch van Nederlandse bodem

Ingrediënten Yogi Tea detox:
Zoethout, kaneel, kliswortel, gember, paardebloem, venkel, anijs, jeneverbes, koriander, kardamom, zwarte peper, peterselie, salie, kruidnagel, kurkuma.

Jacob Hooy Brandnetel
Brandnetel.

Jacob Hooy Ontzuringsthee

Bonekruid, kervel, korianderzaad, lavaswortel, majoraan, selderijblad, tijm, venkelzaad, berkenblad, braamblad, driekleurig viooltje, duizendblad, ereprijs, frambozenblad, goudsbloem, graswortel, guldenroede, haverstro, ogentroost, rozenblad, rozenbottel, varkensgras, vlierbloesem, vrouwenmantel, walstro, weegbree en ijzerkruid.

Type Biologisch
Vorm Poeder los, Tabletten, Zakjes
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk