Herbalgem Berkensap detoxpakket

Herbalgem Berkensap detoxpakket
€ 48,00
€ 39,00
Artikelnr: 1134
Merk: Herbalgem

Herbalgem Berkensap detoxpakket - 3 flessen; Depuraseve, Celluseve en Venaseve
In het dagelijks leven krijgen wij voortdurend allerlei afvalstoffen binnen, via ons eten, ons drinken (o.a. teveel koffie, limonade), via luchtverontreiniging en reguliere medicatie, om maar een paar voorbeelden te noemen. Daarnaast ontstaan bij de stofwisseling ook afbraakstoffen. Stoffen die niet goed zijn voor de gezondheid. Gelukkig heeft ons lichaam diverse systemen om deze afvalstoffen onschadelijk te maken en ze af te voeren. De lever, de nieren, de darmen, de huid en de longen maken daar deel van uit.

Vooral de lever en de nieren leggen zich toe op de schoonmaak.De lever filtert lichaamsvreemde stoffen deels of helemaal uit het bloed en zet ze om of bindt ze aan andere stoffen. Vervolgens verlaten deze stoffen met de gal of via de nieren, met de urine ons lichaam. Omdat onze leefstijl niet ondersteunend is voor een juiste ontgifting en zelfs meer afvalstoffen veroorzaakt dan nodig, kost het reinigen meer moeite en energie. Vroeger deden de mensen aan vasten, zo kregen de organen rust en ruimte voor het ontgiften. Dat is tegenwoordig niet zo voor de hand liggend, hoewel het goed zou zijn. Door ongezonde leefgewoontes zien we ook jongere mensen met klachten door ophoping van afvalstoffen.
Klachten kunnen zich zoal uiten in spierpijn, een onzuivere en/of geïrriteerde huid, een verstoorde hormoonhuishouding, vermoeidheid, moeite hebben met in- en doorslapen, zwak immuunsysteem, een pijnlijke en/of onregelmatige stoelgang etc.

Het berkensap is rijk aan mineralen, welke de organen die verantwoordelijk zijn voor de ontgifting het signaal geven hun werk te gaan doen. Berkensap is een figuurlijke opdrachtgever. Met de kuur van 9 weken wordt eerst gezorgd dat alle uitscheidingsorganen klaar zijn voor het afvoeren, daarna worden alle afvalstoffen uit de weefsels bij elkaar geveegd en uitgescheiden. Tot slot wordt er nog specifiek aangestuurd op het reinigen van het vatenstelsel.
De kuur bevat drie flessen sap en is gemakkelijk in te voegen in de dagelijkse routine. Gedurende 9 weken gebruik je de producten, het advies krijg je bij aankoop mee gestuurd.

Adviesdosering:
dit ontvangt u bij aankoop

Inhoud:
3x250 ml

Let op:

- aanbevolen dosering niet overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kinderen bewaren;
- dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten:

Depuraseve: Vers berkensap, knoppen van berk en zwarte bes, alcohol 12,5% v/v
Celluseve: Vers berkensap, knoppenextracten van berk, zwarte bes, es, hazelaar, kastanje, alcohol 12,5% v/v
Venaseve: Vers berkensap, knoppenmaceraat van berk, zwarte bes, populier, kastanje en lijsterbes, alcohol 12,5% v/v

Merk Herbalgem
Type Biologisch
Vorm Vloeibaar
Inhoud 250 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk