Herbalgem - Rokerssiroop

Herbalgem - Rokerssiroop
€ 12,50
€ 11,25
Artikelnr: 346
Merk: Herbalgem

Herbalgem - Rokerssiroop
Voor het welzijn van de luchtwegen

Voor rokers én niet-rokers bevordert deze siroop een betere ademhaling in de winterperiode of wanneer nodig.

De alantwortel en het malrovekruid hebben een relaxerende werking op de luchtwegen. Zij vergemakkelijken ook het ophoesten van slijm. De hazelaarknop en het eucalyptusextract lossen de longstuwing op en bieden nieuw comfort aan de keel. Alantwortel, malrovekruid, hazelaar en de etherische oliën van eucalyptus, laurier en myrte werken in synergie om de ademhalingswegen te bevrijden van het dikke slijm.

Deze siroop brengt snel verlichting voor de ademwegen en vrijere ademhaling voor de rokers. Het dagelijks innemen van deze siroop gedurende 3 maanden zal uw luchtwegen openen zonder pijnlijke spasmen en zal u toelaten een betere longcapaciteit terug te vinden, zelfs indien u verder rookt.

De rokerssiroop helpt de ongemakken van tabakgebruik te bestrijden. Talrijke wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat rokers hun luchtwegen bevuilen met vele toxische substanties, meer bepaald teer. De alantwortel gecombineerd met malrovekruid en essentiële oliën van eucalyptus, laurier en mirte werken in synergie om de luchtwegen vrij te maken. De rokerssiroo brengt snel verlichting en laat toe vrijer te ademen.

Adviesdosering:

Tenzij anders voorgeschreven, 1-5 keer per dag een koffielepel, buiten de maaltijden onverdund op de tong of aangelengd met een een beetje bronwater of eventueel in honing.
Het is aangeraden Rokerssiroop 3 weken te gebruiken.

Goed schudden voor gebruik.

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud:

250 ml

Let op:
- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- niet aanbevolen tijdens de zwangerschap;
- vanaf 13 jaar te gebruiken;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten:
Alantwortelsiroop (Inula Helenium), Malroeverkruid* (Marubium Vulgare), Rietsuikersiroop, Goudsbloem (Calendula Officinalis), Weegbree (Plantago Major), knoppen van Hazelaar (Corylus Avellana Gemmae), EO van Eucalyptus (Eucalyptus Globulus), EO van Laurier (Laurus Nobilis), EO van Myrte (Myrtus Communis), Propolis

Merk Herbalgem
Type Biologisch
Vorm Vloeibaar
Inhoud 250 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk