Chi - Davos kuurolie

Chi - Davos kuurolie
€ 14,95
€ 13,50
Artikelnr: 117
Merk: Chi
Inhoud

Chi - Davos kuurolie
Davos kuurolie is hét mengsel voor luchtzuivering en gezonde luchtwegen

Davos kuurolie bestaat uit de essentiële oliën van: grove den, eucalyptus, pepermunt en akkermunt. Deze etherische oliën versterken elkaars werking zodat er een effectieve synergie ontstaat voor de luchtwegen.

Het verdampen van Davos kuurolie geeft meer lucht en zorgt voor een vrijere ademhaling. Davos kuurolie is dan ook de ideale olie om in de winterperiode te gebruiken. In deze periode wordt het huis over het algemeen minder gelucht. 

Naast de werking is ook de geur fantastisch. Over het algemeen kan iedereen - jong, oud, man en vrouw - deze geur waarderen. Het is dan ook de favoriete geur van veel van onze klanten. Om deze reden vanwege de luchtzuiverende eigenschappen is Davos kuurolie een geschikte natuurlijke luchtverfrisser voor elke ruimte. Van werkkamer tot woonkamer en toilet. Zelfs in de auto is Davos de ideale geur. Door de verfrissende werking van de akker- en pepermuntolie blijf je zeker wakker achter het stuur.

Gebruiksadvies:


Verdampen:
Verlicht bij alle luchtwegklachten, bij verkoudheid en griep, werkt slijmoplossend, openend. Zuivert de lucht en is daardoor ideaal voor op een ziekenkamer.

In bad met badolie: Bij kou, griep en andere luchtwegklachten werkt Davos slijmoplossend, antibacterieel, ruimte gevend in neus- en voorhoofdsholtes. Verlichtend en verfrissend.

In massageolie op de huid: Werkt ontstekingsremmend, luchtweg verlichtend door de slijmoplossende eigenschappen.

In een stoombad: Heel effectief bij luchtwegklachten, neusverkoudheid en bronchitis. Maximaal vier druppels in een kom heet water. Ook heerlijk in de sauna; maximaal tien druppels in een volle emmer water.

Psychische werking: Ruimte en frisheid vinden hun weg. Stel je open en doe mee!

Let op:

- Niet op beschadigde of gevoelige huid te gebruiken.
- Kinderen tot twee jaar heel licht doseren en niet om of bij de neus toepassen.

Merk Chi
Type Verfrissend, Kruidig, Aromamengsels
Inhoud 10 ml, 30 ml, 50 ml, 100 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk