Yogi Tea - Kerst thee

Yogi Tea - Kerstthee
€ 3,49
€ 3,19
Artikelnr: 1276
Merk: Yogi Tea

Yogi Tea -  Kerstthee

Bij aanschaf van 4 of meer doosjes Yogi Tea krijgt u met kortingscode: 'yogi'  extra korting. U betaalt dan € 12,- voor 4 doosjes, slechts € 3,- per doosje! De code is in te wisselen in de winkelwagen.


U kunt met deze Ayurvedische kruiden en specerijenmix een heerlijk kopje thee kunt zetten voor tijdens de gezelligste en mooiste tijd van het jaar. Door onder andere de bestanddelen kaneel, sinaasappel, vanille, steranijs, kruidnagel en rooibos: kunt u even pauzeren en op warmen tijdens de koudere dagen. Deze biologische thee zorgt er tevens voor dat u uw innerlijke licht naar buiten kunt brengen en in volledige rust dankbaar terug kunt kijken op het jaar.

Yogi Tea deelt de dankbaarheid door de non-profitorganisatie 'Nevandra' te steunen, zij hebben o.a. de " Jalinga Tea Garden Community" in India opgezet om kinderen te voorzien van een hartelijk huis en een betere toekomst.

Ingrediënten: 
rooibos, kaneel, zoethout, koriander, honeybush, sinaasappelschil, kruidnagel, zwarte peper, anijs, gedroogd citroensap, steranijs, kardemon, geroosterde cichorei, limoen, sinaasappelolie, kaneelolie.

Ayrvedische kruidenthee van eko kwaliteit. 

Inhoud: 
17 zakjes (een zakje is geschikt voor een kannetje thee)

Merk Yogi Tea
Type Verwarmend, Kruidig
Vorm Zakjes
Inhoud 17 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk