Tjaden - OHRB Woningharmonisator

Tjaden - OHRB Woningharmonisator
€ 395,00
€ 275,00
Artikelnr: 888
Kleur

Tjaden - OHRB Woningharmonisator
Biedt voor uw woning en werkplaats de bescherming tegen allerlei soorten straling van binnenuit en buitenaf. Denk aan Wifi, elektriciteit, aardstraling, telefonie netwerk. Wordt geplaatst in een willekeurig geaarde wandcontactdoos en voert zo zijn werk uit via de elektriciteitsleidingen.

De OHRB is onder andere gevuld met kristallen. De informatie (resonantie) van de kristallen verspreidt zich door in de electriciteitsleidingen. De leidingen geven deze resonantie weer af aan de muren, vloeren en plafond van de woning, waardoor er een balans ontstaat. De OHRB haalt dus geen energie weg, buigt het niet om, verstrooit het niet, maar harmoniseert.

Ieder mens is gevoelig voor straling

Het menselijk lichaam is gevoelig voor elektriciteit omdat het zelf hiervan gebruik maakt. Dit wordt wel het menselijk elektrisch veld genoemd. Alle zenuwbanen verwerken prikkels in de vorm van meetbare millivolts aan energie. Deze geleiding en signaaloverdracht maakt bijvoorbeeld dat je maag reageert op voedsel, dat je je hand wegtrekt van een hete kachel.
Het is feitelijk niet meer dan logisch dat mensen gevoelig zijn voor alle vormen van elektriciteit en magnetische velden. In de meeste gevallen kan een gezond lichaam prima de meeste elektrische prikkels verwerken. Hoewel: 220 volt wil je niet aan je vingers.
Maar wat nu als je voortdurend een beetje krijgt toegediend? Hoe reageer je op de langere termijn. Dat is nu precies hetgeen de test op stralingsbelasting helder maakt. Hoe gevoelig en hoe belast het lichaam is door straling afkomstig uit de aarde en van apparaten.
De effecten van straling zijn divers maar de meest voorkomende klachten zijn slecht verklaarbare vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen, weinig energie, verlaging immuunsysteem, gevoelig voor stress in het algemeen. Dat kan zich uiten in hoofdpijn, verkoudheden of een griep die maar niet over gaat.

Gebruik:
Plug de woningharmonisator in een willekeurig geaarde wandcontact doos in huis of op uw werk. Wellicht is het nodig om het gebruik op te bouwen, van een paar uur per dag tot een dagdeel om daarna de harmonisator dag en nacht ingeplugd te laten.
Voor uitgebreide uitleg en informatie, stuur een email.

  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk