Herbalgem - Propolis

Herbalgem - Propolis
€ 19,95
€ 17,95
Artikelnr: 1067
Merk: Herbalgem

Herbalgem - Propolis
Bij het eerste teken van een verkoudheid

Een betere bescherming van het ademhalingsstelsel .
Propolis is een harsvormige substantie door bijen op knoppen geoogst om de bijenkorf te beschermen tegen externe agressies. Het is verrijkt met echinacea en verschillende etherische oliën die krachtig op het immuunsysteem inwerken, voornamelijk tegen microben die het ademhalingsstelsel (neus, keel, oren) aanvallen.

Adviesdosering:

Tenzij anders voorgeschreven, maximaal zesmaal daags 5 druppels, puur of in wat honing innemen.
Niet verdunnen met water.

Goed schudden voor gebruik.

Wij bevelen een goede basisvoeding aan, evenals aanvulling met basissuppletie van onder andere multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 capsules.

Inhoud:

50 ml

Let op:

- volg de aanwijzingen op de verpakking en – indien van toepassing – in de bijsluiter
- raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte;
- de aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden;
- koel en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten:

Alcohol (50% vol.), Moedertinctuur van propolis, plantaardige glycerine, moedertinctuur van echinacea (Echinacea purpurea L. Moench), essentiële oliën van citroen (Citrus x limon Osbeck), water, glycerinemaceraat van knoppen van Els (Alnus glutinosa Gaertn.), essence van Zoete Sinaasappel (Citrus sinensis Osbeck), essentiële olie van Kruidnagel (Eugenia caryophyllata Thunb.), essentiële olie van Lemongrass (Cymbopogon citratus Stapf), essentiële olie van Chinese Kaneelboom (Cinnamomum cassia Presl), essentiële olie van Pepermunt (Mentha x piperita).

Samenstelling:

- Breed Spectrum Propolis, of kithars
Is gekend als antibioticum van de bijenkorf. Het bevordert de weerstand. Deze plantaardige mastiek wordt door de bijen van op de knoppen van sommige bomen en sommige aromatische planten verzameld. Propolis verbindt zich heel goed met andere knoppenextracten. Propolis dankt zijn anti-allergische, antivirale en antibiotische werking aan de aanwezigheid van aromatische harsen (flavonoïden, etherische oliën) die een heel sterke stimulerende werking vertonen op het immuunstelsel (verhoogde productie van afweerstoffen). Propolis oefent een bijzondere werking uit op het ademhalingsstelsel.

- Echinacea
De rode zonnehoedtinctuur verhoogt de weerstand en geeft het lichaam een natuurlijke bescherming. Hij bevordert het natuurlijk afweersysteem.

- Els maceraat
Heeft vele toepassingen, in deze samenstelling zeer effectief in de suppuratieve en ontstekingsfase, wat toelaat antibiotica te vermijden, zelfs af te schaffen. Hij wordt aanbevolen voor de hele KNO sfeer en meer bepaald bij bronchitis, sinusitis, rhinitis, tracheitis en zelfs pleuropneumonie

- Pepermunt etherische olie
Etherische olie is goed gekend om het element vuur (PITA) te verzachten en vertoont aldus een verkoudend effect, traditioneel in de voeding gebruikt. Haar bijdracht in dit complex is een energetische dispersie van het teveel aan interne warmte (cholesterol). Zij zorgt voornamelijk voor een vertering bevorderendefunctie door activatie van gal-, lever- en alvleesklierfuncties.


- Kruidnagel etherische olie
Kruidnagels vormen een sterk infectie bestrijdend middel met antibacteriële, antischimmel, maagversterkende, windafdrijvende, pijnstillende, verdovende eigenschappen.

- Zoete sinaasappel etherische olie
Kan gebruikt worden als luchtontsmettingsmiddel en voor haar kalmerende en ontspannende werking.

- Citroen etherische olie
Zijn o.s. antibacteriële, antiseptische eigenschappen duiden haar voor luchtsanering aan tegen verkoudheid, keelpijn, verkoudheid, bronchitis en griep.

- Lemongrass etherische olie
Lemongrass wordt ook nog citroengras of sereh genoemd. Deze etherische olie wordt gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde om koorts en infecties te behandelen. 

Merk Herbalgem
Type Biologisch
Vorm Vloeibaar, Spray
Inhoud 50 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk